Foto: Midjourney

Grupas "Dzelzs vilks" bundzinieks Mārcis Judzis ir arī komponists Dailes teātra izrādei "Bannija Manro nāve" (2017). Reiz viņš pat atzinies savai sievai Rūtai Judzei mīlestībā no teātra skatuves. Grandiozi un teatrāli žesti esot viņam raksturīgi, taču smalkjūtības un mīlestības izrādīšana privāti gan bijis retums, izriet no Rūtas teiktā. Turklāt saticība abu starpā nu zudusi pavisam. 15 gadus ilgā laulība, kuras laikā piedzimuši trīs bērni, saira pa vīlēm. Tā irusi ilgi un mokoši.

Šobrīd Rūtai, redzot kādreizējo dzīvesbiedru, drebot rokas un raustoties elpa. Pāra šķiršanās notiek tiesā. Šķirties grib abi. Grūtības ir sadalīt bērnus. 9. novembra tiesas lēmums noteic, ka bērnu pagaidu dzīvesvietai jābūt pie Mārča. Rūta lēmumu pārsūdzējusi. Bez šīs pārsūdzības tiesai būs jāizšķir laulība, jālemj par saskarsmes tiesībām, kas abiem šobrīd ir neierobežotas, un par uzturlīdzekļiem.

Raksta tapšanas laikā "Delfi" vairākkārt lūdza dalīties ar savu redzējumu arī Mārci Judzi. Viņš sarunai nepiekrita. "Savas privātās lietas es nevēlos publiski risināt, vēl jo vairāk, ja mums ir trīs bērniņi, kas iet skolā," viņš rakstiski atbildēja. Kā liecina "Delfi" rīcībā esošā informācija, vīrieša advokāte Rūtas sazināšanos ar medijiem interpretē kā uzbrukumu Mārcim ar presi. Savukārt Rūta no Mārča īsu brīdi pēc tam, kad "Delfi" ar viņu sazinājās, saņēma norādi, ka viņa "ir varmāka". Šajā publikācijā Mārča pozīciju atklājam, izmantojot tiesas lēmumā minēto. Abi kādreizējie partneri viens otru apsūdz emocionālā vardarbībā.

Lauzīs apli


Mārcis Judzis nav svešs dzeltenās preses lapās. 2016. gadā, kā stāsta Rūta, par viņu tajās lasījuši arī paša bērni. Tas bija laiks, kad viņš, vēl nešķīries, izvācās no vietas, kur dzīvoja ar sievu un bērniem, un sāka kopdzīvi ar citu sievieti. Mārcis, būdams mūziķis, labprāt bijis sabiedrības acu priekšā. Savukārt Rūta uzmanību nekad nav vēlējusies, taču tagad to uzņēmusies. Viņa uzsver, ka cietusi no emocionāliem pāridarījumiem. Mārcis gan tam, kā liecina tiesas lēmums, nepiekrīt. Viņš tiesā norādīja, ka Rūta ir tā, kas manipulē, tostarp ar bērniem.

Rūta vēlas runāt publiski, jo to liekot atbildība pašas bērnu priekšā. Viņa ir mamma. Viņas pārliecība – vecāki bērnos, bieži pat neviļus, ieaudzina savstarpējo attiecību modeļus. Ja, viņasprāt, cieta viņa, tad panākt, ka nākotnē no saviem partneriem necieš bērni, var tikai tad, ja viņa atklāti runā par notikušo.

Rūta ar Mārci apprecējās 2008. gadā. Tagad, pēc vairāk nekā gadu ilgas sadarbības ar psihologu, Rūta uzskata, ka tolaik bijuši vairāki sarkanie signāli, kas ar šī brīža zināšanām Mārci padarītu nepievilcīgu potenciālā dzīves partnera lomai.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!