Foto: Imago/Scanpix/LETA

Austrumnorvēģijā, Gudbrandsdālenē, pagājušajās brīvdienās, 6. janvārī, nogalināta Latvijas pilsone, vēsta Norvēģijas medijs "vg.no".

Aptuveni 30 gadus vecā sieviete nogalināta savā darba vietā - viesnīcā "Fefor Høifjellshotell". Sākotnējie autopsijas rezultāti liecina, ka sieviete mirusi no naža dūrieniem.

Aizdomās par slepkavību tiek turēts aptuveni 30 gadus vecs Serbijas pilsonis, kurš bijis sievietes darba kolēģis. Vīrietis pats ir zvanījis policijai un informējis par slepkavību. Tā notikusi bez iepriekšēja nodoma, slepkavības brīdī abu starpā bijušas nesaskaņas. Šobrīd viņš sadarbojas ar likumsargiem.

Slepkavībai nav aculiecinieku. Tā notikusi sievietes istabā. Lai gan viesnīcā slepkavības brīdī neatradās viesi, tajā bija ap 10-20 darbinieku.

Vīrietim tiks veikta tiesu psihiatriskās ekspertīze.

Mirusī un viņas slepkava bija pazīstami kopš vasaras, kad vīrietis sācis strādāt viesnīcā. Starp sievieti un vīrieti nav bijušas tuvas attiecības, norādījusi Norvēģijas policija.

Norvēģijas likumsargiem apsūdzētais nav zināms, taču tagad policija sazinās ar Serbijas kolēģiem, lai noskaidrotu, vai vīrietis bijis Serbijas likumsargu redzeslokā.

Nogalinātās sievietes ģimenē šobrīd vāc ziedojumus, lai varētu sievietes ķermeni nogādāt atpakaļ Latvijā un apbedīt. Ar detaļām par iespējām ziedot iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!