Foto: LETA

Pirms gada Jēkabpili satricināja plūdi. Lai gan tas pilsētai pie Daugavas nav nekas neparasts un ūdens līmeņa kāpums te piedzīvots arī iepriekš, šoreiz likteņupes kāpums pilsētu skāra ļoti smagi, un tad arī sākās darbs, lai iedzīvotāji pavasari un nākamo ziemu varētu sagaidīt drošāk. Tagad Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP) portālam "Delfi" saka: "Darīts viss, lai šo ziemu sagaidītu ar spēcīgāku dambi."

Tam, kā pilsēta pērn cīnījās ar straujo ūdens līmeņa kāpumu, un kā tika galā ar plūdu nodarīgto postu, iespējams lasīt vairākos rakstos portālā "Delfi", tostarp šeit un šeit

Pagājušā gada nelaimi iedzīvotāji nav aizmirsuši, atzīst Jēkabpils novada mērs. To var spilgti arī redzēt sociālā tīkla komentāros pie Jēkabpils novada domes publicētajiem ierakstiem par ūdens līmeni Jēkabpilī: "Dievs sargi mūsu tēvu zemi!", "Jālūdzās, lai nekas nenotiktu".

Arī Ragainis norāda, ka, protams, cilvēki atceras pagājušā gada notikumus. Īpaši vērīgi ir tie, kuriem ir nekustamie īpašumi aplūstošajās teritorijās.

Satraucoša gada pirmā nedēļa

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!