Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Daļai Latvijā dzīvojošo cilvēku ar Krievijas pilsonību gaidāmās Krievijas prezidenta "vēlēšanas" ir izaicinājums. No vienas puses, atturēties no balsošanas negribas, no otras puses – bail, ka, nododot biļetenu, var sanākt iegūt biļeti deportācijai no valsts.

"Vēlēšanu" laikā, proti, no 15. līdz 17. martam, Valsts policijai un robežsardzei būs sevišķi saspringts laiks. Tiesībsargājošās iestādes veiks Krievijas vēstniecībā izvietotā balsošanas iecirkņa apmeklētāju pārbaudi, lai pārliecinātos, vai šiem cilvēkiem ir tiesības uzturēties Latvijā. Ja ar dokumentiem nebūs viss kārtībā, draudēs deportācija no valsts.

"Draugi balsos par Putinu"

Uz Svetlanas profila bildes sociālajā medijā "Facebook" ir arī Krievijas karogs. Tas rotā vairumu viņas fotogrāfiju šajā medijā. 8. martā viņa dalījās ar Putina video, jūtoties personīgi apsveikta Sieviešu dienā. Ar Krievijas diktatora video vēstījumiem viņa dalījusies vairākkārt. Citā ierakstā viņa priecājas, ka atnācis ārzemju sūtījums – piegādāti spīdīgi auskari Krievijas karoga krāsās

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!