Ministru kabinetā savulaik nelikumīgi izbūvētā lepnā pirts ir visai populāra ierēdņu vidū un tā tiek izmantota gandrīz katru dienu, informē Valsts kancelejas preses departamenta vadītājs Aivis Freidenfelds.
Pavisam no oktobra saņemti 27 pirts izmantošanas pieteikumi. Šis skaitlis gan ietver arī vēl decembra sākumā paredzēto pirts izmantošanu. Pirti galvenokārt izmantojot Valsts kancelejas, kā arī dažādu valdības mājā esošo ministriju pārstāvji, klāstīja Freidenfelds.

Atpūtas kompleksā gan nevar pērties "cilvēki no ielas", pirti un burbuļvannu var izmantot Valsts kancelejas un Ministru prezidenta biroja vajadzībām. Īpašos gadījumos pirti var izmantot arī minēto institūciju viesi.

Viena vakara izmantošanas izmaksas valdības mājas pirtī ir daudz mazākas nekā Rīgas pilsētā dažādu uzņēmumu piedāvātu piršu izmaksas. Proti, pirmās stundas pēršanās izmaksas valdības mājas pirtī ir 11,07 latu, savukārt katra nākamā stunda maksā 1,48 latus neatkarīgi no apmeklētāju skaita. Šo summu veido "ekspluatācijas izdevumi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!