Foto: Shutterstock

Tuvojoties Ziemassvētkiem, daļa no mums sākusi domāt arī par laicīgu dāvanu iegādi, tā aiztaupot sev liekas raizes, lūkojot tās pēdējā brīdī. Ja šobrīd lauzi galvu par to, kā svētkos pārsteigt mīļoto vīrieti, piedāvājam iepazīties ar portālu Allwomenstalk.com un Nypost.com veidoto neveiksmīgāko dāvanu ideju apkopojumu. Lūk lietas un pārsteigumi, ko vīrietis var arī nenovērtēt!

Sporta ekipējums

Kā izrādās, sportiskā ekipējuma dāvināšana vīrietim nemaz nav tik lieliska doma. Ne vienmēr esam informētas par to, kas tieši mīļotajam patiešām ir nepieciešams, kā arī, ja tavs partneris cīnās ar lieko svaru un nebūt nejūtas pārliecināts par savu fizisko formu, tik tieša dāvana, neraugoties uz taviem labajiem nodomiem, var vīrieti pat aizvainot.

Kā atzinuši, piemēram, Nypost.com aptaujātie stiprā dzimuma pārstāvji, neveiksmīgākā dāvana šai ziņā viennozīmīgi būtu hanteles, taču arī specifiskiem sporta veidiem nepieciešamās lietas nav iekļautas kārotāko dāvanu sarakstā - vīriešiem gluži vienkārši tās gribētos izraudzīties pašiem, rūpīgi izpētot, aptaustot un izvērtējot konkrētās preces piedāvājumu, lai gala lēmumu pieņemtu paša spēkiem.

Apģērbs, kas neder

Ja vien neesi pilnībā informēta par vīrieša apģērba izmēru, viņa iecienītākajiem materiāliem un krāsām, izvairies partnerim iegādāties apģērbu "uz aci". Ja vien nevēlies, lai tevis rūpīgi gādātais krekls tiktu apzināti aizmirsts skapja dziļumā, tā vietā piedāvā vīrietim to izvēlēties kopā. Apģērbs, kas nederēs, neatbildīs vīrieša gaumei vai dzīves stilam viennozīmīgi netiks valkāts.

Dāvanu kartes

Masāža, iecienītais apģērbu veikals, solāriju studija… Lai cik sarežģīti reizēm arī nebūtu izvēlēties dāvanu vienam no sev tuvākajiem cilvēkiem, neaprobežojies vien ar dāvanu kartes iegādi. Tā ir bezpersoniska dāvana, kas vien retos gadījumos tās saņēmējam sagādās patiesu prieku. Turklāt, ja iegādājies partnerim, piemēram, trenažieru zāles abonementu, ko mīļotais pats nemaz nav lūdzis, vari gluži netaktiski viņam pat netiešā veidā aizrādīt par nepieciešamību uzlabot savu izskatu. Bet svētku sezonā šādi mājieni taču ir gluži nevietā, vai ne?

Ierāmēta tevis fotogrāfija

Lai arī cik ļoti tu nejūsmotu par savas pēdējās fotosesijas rezultātiem, izvairies no pārmērīga narcisma un savas bildes vietā iepriecini mīļoto vismaz ar attēlu, kurā esat redzami abi vai kopā ar jums tuviem cilvēkiem.

Lētas smaržas

Ja tev šķiet, ka nekvalitatīvu un lētu aromātu no izsmalcināta parfīma spēj sajust vien sievietes deguns, tu maldies! Aiztaupi mīļotajam nelāgu pārsteigumu, "aplaimojot" viņu ar pēdējā mirklī iegādātu un nocenotu smaržu komplektu – tā vietā šādā situācijā patiesi krietni labāka būs atzīšanās, ka dāvanu tā arī neesi paguvusi salūkot…

Pārsteidzīgas dāvanas

Ja ar partneri tiecies neilgi, neraugoties uz faktu, ka esi cieši pārliecināta par sava īstā un vienīgā atrašanu, neizrādi savu entuziasmu, izvēloties dāvanu, kam mīļotais, iespējams, nemaz nav gatavs. Viena no nepiemērotākajām dāvanām šai ziņā, kā izrādās, ir arī koncertu un dažādu citu pasākumu, kā arī ceļojuma biļetes, ko plānots realizēt pēc ilgāka laika, piemēram, pusgada. Dzīve ir negaidītu pavērsienu pilna, tāpēc, ja neesi pārliecināta, par jaunizveidoto attiecību stabilitāti, izvairies no liekas pārsteidzības!

Dāvana tev – dāvana sev

Ja, izvēloties dāvanu vīrietim, ņem vērā nevis viņa, bet gan savas vēlmes, zini, ka cerētais pārsteigums, visticamāk, nebūs tik veiksmīgs, kā gribētos. Piemēram, ja vīrietis nebūt nav "Prāta Vētras" fans, taču tu lepojies ar visu pērnajā vasarā aizvadīto koncertu apmeklēšanu, grupas jaunākais DVD drīzāk būs piemērotāka dāvana draudzenei, kura koncertus apmeklēja ar tevi.

Protams, minētais piemērs ir krietni pārspīlēts, taču tas teicami norāda uz vienu no mūsu izplatītākajām kļūdām dāvanu izvēlē vīriešiem.

Kaklasaite

Kaklasaite, līdzīgi zeķēm un dāvanu kartēm, ir viena no banālākajām izvēlēm, domājot par dāvanas pasniegšanu mīļotajam. Pat tad, ja izvēlēsies oriģinālu tās dizainu, aksesuārs diezin vai tiks valkāts ikdienā, tam, visticamāk, nonākot drēbju skapja augšējo plauktu aizmirstībā…

Neordināra apakšveļa

Ja vīrietis ir paradis valkāt plandošus bokseršortus, diezin vai spēsi pieradināt viņu mainīt savus uzskatus, izvēloties pieguļošas apakšbikses. Tas pats attiecināms arī uz neordināra dizaina veļu, kam drīzāk piemīt dekoratīva vai tevis uzjautrināšanas funkcija.

Dāvanu kuponi

"Apskāviens par brīvu", "muguras masāža tevis izvēlētā laikā", "brokastis gultā"… Būsim atklātas – cik bieži gan vīrietis ir reāli izmantojis kādu no šīm tevis meistarotajām dāvanu kartēm? Visticamāk, tieši nevienu. Tā vietā, lai pārsteigtu partneri ar dāvanu, kas patiesībā vairāk noderētu tavai mazajai pusaudžu vecuma māsai, iepriecini viņu ar reālu masāžu un pašas gatavotām vakariņām tūlīt un tagad!

Izmantotie avoti: Allwomenstalk.com, Nypost.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!