Lai pienācīgi ieskandinātu svētku laiku, Dienvidkorejā Seulas akvāriju pasaulē trešdien tika sarīkota iespaidīgs zemūdens uzvedums. Kāds nirējs, ietērpies Ziemassvētku vecīša kostīmā, peldēja pa milzīgo ūdens akvāriju, un viņam sekoja 20 tūkstoši spīdīgu un gaismā zaigojošu sudraba sardīņu ziņo Reuters. Nirējs pacentās tās barot pārmaiņus citās vietās, lai zivis sinhroni peldētu dažādās formās.

Šajā zemūdens šovā piedalījās arī plankumainās ērgļrajas. Daudzi akvārija apmeklētāji izteicās, ka par priekšnesumu bijuši patīkami pārsteigti. "Es bieži vien nāku uz akvāriju, bet šī bija pirmā reize, kad redzu priekšnesumu ar sardīnēm," izteicās kāds akvārija apmeklētājs.

Zemūdens priekšnesumi Seulā notiks līdz pat 27. decembrim, trīs reizes dienā darbadienās un divreiz dienā brīvdienās. Pats nirējs Kims Ken-Hams (Kim Geun-hwan) pēc priekšnesuma izteicās, ka viņam tīri labi patīkot peldēt kopā ar zivīm: "Mēs šo priekšnesumu gatavojām, lai ieskandinātu Ziemassvētkus un izklaidētu apmeklētājus. Tas mani patīkami uzkurina, kad redzu, ka skatītājiem izrāde iet pie sirds."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!