Foto: DELFI

Trešdien,16. decembrī, tirdzniecības centrā "Domina Shopping" (Ieriķu ielā 3, Rīgā) darbu sāks "Rokdarbnieku-invalīdu Ziemassvētku tirdziņš", kas uz tirdzniecības centru pārcēlies no līdzšinējās darbības vietas Daugavas sporta namā, portālu DELFI informēja Aina Giptere, Invalīdu un mazturīgo senioru atbalsta (IMSA) fonda priekšsēdētāja.

Tirdziņā piedalīsies vairāk nekā 40 rokdarbnieki, kas pārstāv Rīgas, Dobeles, Ogres, Apes, Jēkabpils, Babītes novada, Ropažu, Olaines, Cēsu, Kokneses un Ādažu novada invalīdu biedrības. "Nav noslēpums, ka cilvēkiem ar īpašām vajadzībām ir nepieciešams lielāks gan morālais, gan materiālais atbalsts, tāpēc priecē tas, ka mūsu valstī ir uzņēmumi, kuri izprot šo situāciju un vēlas palīdzēt," norāda Giptere.

Tirdziņa pārcelšanās uz "Domina Shopping" nodrošinās to, ka rokdarbnieku sarūpētais būs nopērkams daudz plašākam cilvēku lokam. Katrs veikala apmeklētājs no 16. līdz 30. decembrim varēs iepazīties ar stipriem un dzīvespriecīgiem rokdarbniekiem un par demokrātisku samaksu iegādāties ar mīlestību radītas Ziemassvētku dāvanas.

Apskatīt, kā notika tirdziņš pirms gada, var galerijā zemāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!