Foto: PantherMedia/Scanpix
Kā jau katru gadu, arī 2012.gadā medijos bieži sastapām ziņas par tādiem notikumiem, kuri raisīja vēlmi sirsnīgi smieties vai vismaz izbrīnā saraukt uzacis.

Foto: DELFI

Lai gan zinātnieki jau ir pierādījuši, ka globālās sasilšanas dēļ ziemās paliek arvien aukstāks, vidējo latvieti ne pa jokam pārsteidza kārtējie aukstuma rekordi šogad februārī.


Foto: DELFI Aculiecinieks

Jau no bērna kājas daudzi no mums videosalonos VHS formātā iepazina Džekiju Čanu, kurš mācēja daudz akrobātisku triku un vienmēr veikli uzveica ļaunos. Nu pienākuši laiki, kad šis lieliskais aktieris brauc filmēties uz Latviju, bet mūsu valsts premjerministrs viņam par to uzdāvināja spēka cepuri.

Foto: DELFI

Pilsētas tēvi parūpējās, lai Rīgas nodokļu maksātājiem būtu gaiši ap sirdi un Zelta kanālmalai un Zelta tiltam šogad piepulcināja Zelta puķu tirdziņu.

Foto: PantherMedia/Scanpix

Savulaik par aizliegumu skolēniem barot kokakolu Latviju nosodīja pati ASV valsts sekretāre Madlēna Olbraita. Acīmredzot, majonēžu un kečupu ražotājiem nav sakari tik augstās aprindās, tāpēc nācās samierināties ar aizliegumu tirgot šos produktus skolu ēdnīcās.

Foto: stock.xchng

Kāda kundze šogad bez īpašas kautrēšanās apmānīja visu valsti, viltojot trīnīšu piedzimšanu.

Foto: LETA

Kaut kādas ērmīgas izpratnes par PR dēļ Latvijas valdība izdomāja, ka tautai var labāk iepatikties, ja pie Ministru Kabineta ēkas puķu dobē sastādīs dārzeņus. Lielākie ienaidnieki šim projektam izrādījās nevis opozīcijas kaujinieki, pat ne Brīvības ielas floru indējošās izplūdes gāzes, bet izsalkuši gliemji.

Foto: PantherMedia/Scanpix

Vasarā sabiedrību pāršalca vēsts, ka kādā Ogres pagalmā atrasti ar nolaistām bikšelēm aizmiguši mīlētāji cienījamos gados.

Foto: Valsts policija

Policija noķēra aizdomīgus tipiņus, kas kaut kur stiepa ziloņa statuju. Acīmredzot, zagta - padomāja policija un aicināja pieteikties ziloņa īpašnieku. Mēnešiem ilgi tā arī neviens nepieteicās. Varbūt nokaunējās par savu gaumi?

Foto: Kadrs no video

Saeimas deputāts Kabanovs nepaklausīja senai savas tautas dziesmai, kas Nikolajiem iesaka neklenderēt apkārt - "Koļa, Nikolaj, sidji doma, ņe guļaj!",  - un aizgāja uz darbu dienā, kad noteikti prātīgāk būtu bijis palikt mājās.

Foto: LETA

Sabiedrība ir pieradusi pie daudz kā, bet dažiem drosmīgiem puišiem šogad izdevās publiku pārsteigt no jauna. Cilvēks, kuru kādreiz sauca Viesturs Dūle ar saviem domubiedriem ne paziņoja par vārdu un uzvārdu maiņu, bet arī par iešanu politikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!