Partijas "No sirds Latvijai" līdere Inguna Sudraba atzīst, ka ir noskaņota pozitīvi, jo partija, spriežot peč vēlētāju aptaujas, iekļuvusi Saeimā, viņa teica portālam "Delfi".

"Tomēr ir svarīgi sagaidīt oficiālus rezultātus. Man ir grūti teikt, cik patiesi cilvēki ir "exit-poll" aptaujās un cik metodoloģija ir pareiza," teica politiķe.

"Cilvēki ir noticējuši tai kampaņai, kas bija par to, kā cilvēkus baidīt. Nepatīkami, ka šodien, kad kampaņa nevar notikt, tā notiek. Gribas cerēt, ka vairākums cilvēku paši domāja un analizēja situāciju," viņa atzina.

Sudraba gan norādīja, ka konkurenti, kas nomelnojuši partiju, tai palīdzējuši. "Mēs esam jauna partija, un mūsu partijai nav viegli mediju telpā radīt atpazīstamību. Mums nav sava medija, avīzes vai portāla. Mums daudz bija jāizmanto reklāma, lai mums pievērstu uzmanību. Es saņēmu lielāku atbalstu arī tāpēc, ka cilvēki veica ļoti plašu nomelnošanas kampaņu. Cilvēki saprata, ka, ja pret kādu ir tik liela nomelnošanas kampaņa, tad tie ir jāaizstāv."

"Mēs esam atvērti parlamentā sadarbībai ar visiem. Jābūt sadarbībai Latvijas labā. Katrs priekšlikums, kas dod labumu vairākumam, ir valsts interesēs. Jāprot kopā izdiskutēt un pieņemt lēmumus. Mūsuprāt, parlamentā jāatgriežas likumdevēja darbam, ka likumdošana top parlamentā. Galvenais, lai priekšlikums būtu valsts attīstībai," teica Sudraba.

Sudraba norādīja, ka valdībā neredz iespēju strādāt ar "Saskaņu", taču norādīja, ja no partijas puses tiks piedāvāti labi priekšlikumi, ko gatavs atbalstīt valdības vairākums, tad tos partija "No sirds Latvijai" gatava tos izskatīt un pieņemt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!