Mērcei:
  • 1 ēd. k. skāba krējuma
  • 1 ēd. k. majonēzes
  • 1/4 ķiploka
  • rīvēts muskatrieksts
  • Pagatavo muskatriekstu mērci.

    Vistas fileju sagriež garenos gabaliņos un cep uz pannas. Cepšanas laikā pārkaisa ar garšvielām (es vistas gabaliņus sajaucu ar "Kikkoman" mērci un kartupeļu cieti un cepu lielā tauku daudzumā).

    Brusketu sagriež garās standziņās, cep krāsnī 180 grādos, līdz tās ir zeltaini brūnas, gatavas apkaisa ar sāli un ierīvē ar ķiploku.

    Saplucina salātlapas un sajauc ar muskatriekstu mērci, liek dziļā šķīvī, pa virsu kārto paipalu olas, vistas gabaliņus, grauzdiņus un sieru.

    Receptes autors: Ilmārs Briška, restorāna "Light" šefpavārs.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!