Sastāvdaļas:
- 1 litrs piena
- 120g melnas šokolādes, smalki sakapāta
Pagatavošana:
- Katliņā uzvāri pienu, līdz tas sāk vārīties, bet neļauj burbuļot.
- Blenderī lej pienu un ber iekšā šokolādi. Blenderē vismaz 1 minūti, līdz šokolāde pilnībā izkususi. Ja tev nav blendera, tad šokolādi ieber katliņā un maisi, līdz tā izkususi.
- Lej krūzēs un pasniedz vai arī iesaiņo līdzi termosā kopā ar vienreiz lietojamām glāzītēm, un laiks doties ziemas piknikā, pastaigā vai slēpot.
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit