Foto: DELFI
“DELFI plus” abonenti iegūst piekļuvi unikālam saturam par Latvijas un pasaules aktualitātēm. Tagad tas ērti pieejams arī ikvienam “Android” un “iOS” lietotājiem, kam ir DELFI mobilā aplikācija latviešu valodā.

Ekskluzīvu saturu ar “DELFI plus” zīmolu piedāvājam kopš šī gada maija, taču līdz šim abonēt “DELFI plus” un lasīt rakstus bija iespējams tikai datorā vai mobilajā pārlūkā. Tagad šis saturs pieejams arī ērtajā aplikācijas formātā. Lasi ekskluzīvas intervijas, neparastus stāstus, unikālas reportāžas, noderīgus padomus un citas būtiskas ziņas sev ērtā veidā un laikā. Ja vēl neesi lejuplādējis DELFI mobilo aplikācijas jaunāko versiju, vari to izdarīt šeit - Android un iOS.

Vēl neesi “DELFI plus” abonents?

Abonē “DELFI plus” un lasi ekskluzīvas intervijas, analīzi, pētniecību, augstvērtīgus dzīvesstila rakstus, īpašas reportāžas un aprakstus vēl ērtāk un patīkamāk, jo “DELFI plus” abonements sniedz iespēju lasīt DELFI saturu ar samazinātu daudzumu reklāmu raksta skatā.

Kā Latvijā vadošais medijs mēs saglabāsim savu pamatfunkciju – sabiedrības informēšanu –, rūpīgi sabalansējot saturu brīvpieejā un abonentiem, lai “DELFI plus” darbība neietekmētu plašas sabiedrības iespēju iegūt kvalitatīvu informāciju.

Mēs arī nepārtraukti eksperimentēsim ar satura formām, žanriem un tematiem, lai piedāvātu saturu, kas abonentiem šķiet izdarītās izvēles vērts.

Ar lozungu “Lai spriestu, jāzina” DELFI turpina savu misiju rūpēties par ieinteresētu sabiedrību, un tagad jums, mūsu lasītāji, ir iespēja to novērtēt un atbalstīt, izvēloties abonēt “DELFI plus”!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!