Norvēģijas "Radio Tango" ir pirmā radiostacija, kurā rītos par laika prognozi informē kaila diktore. "Tas ir kas ekskluzīvs, kas nekad iepriekš nav darīts," sarunā ar "Reuters" sacīja "Radio Tango" rīta programmas vadītājs Maikls Reiness Oredams.
Pēc Oredama teiktā, ideja par draiskulīgajām ziņām - "vairāk laika, mazāk drēbju" - radās, diskutējot par to, ko radio ēterā būtu gandrīz neiespējami panākt.

"Tas rada studijā īpašu atmosfēru, kuru, mēs ceram, mūsu klausītāji spēj uztvert," teica Oredams.

Radiostacijai, kuras galvenā mītne atrodas Oslo, ir interneta mājas lapa www.radiotango.no, kurā redzama kaila laika ziņu diktore.

"Šodien mūsu mājas lapā ir ļoti daudz apmeklētāju, kas vēlas redzēt vakardienas laika prognozi," sacīja Oredams.

Pirmā kailā laika ziņu diktore Siva Johannesena darbu sāka ceturtdien, taču viņai vēl jātrenējas, lai prasmīgi pieteiktu laika ziņas un vienlaikus izģērbtos, paziņoja pornogrāfijas žurnāla "Lek" redaktors Maikens Mangens. Modeļi laika prognozes pieteikšanai radio ēterā tiek izraudzīti ar žurnāla starpniecību.

"Sīvai vakar bija neliels satraukums, kad bija vienlaikus jārunā par laika ziņām un jāizģērbjas," sacīja Mangens. Viņš pauda pārliecību, ka pāris dienu laikā Johannesena jau būs kļuvusi par īstu "profesionāli".

"Radio Tango" katru mēnesi būs jauna laika ziņu diktore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!