Norvēģijā vecpuišu ballītes dalībnieki neveiksmīga gadījuma dēļ pametuši līgavaini, peldot fjordā. 31 gadu vecā Tronnheimas iedzīvotāja draugiem šķita, ka viņi izplānojuši lielisku vecpuišu ballīti, tomēr lielākā daļa pasākuma izvērtās nepatīkami.
Draugi aizbrauca pēc līgavaiņa un aizveda uz ostu, kur visi iekāpa jahtā un devās ar to līdz Tronnheimsfjorda vidum.

Vīrieši līgavaini ietērpa apģērbā, kas paredzēts izdzīvošanai ekstrēmos apstākļos, bet pēc tam iemeta ūdenī. Policijas pārstāve laikrakstam "Aftenposten" pastāstīja, ka laiva atradusies divus kilometrus no sauszemes.

Līgavaiņa draugi bija iecerējuši, ka vīrieti no ūdens izcels hidroplāns, tomēr pārāk augsto viļņu dēļ hidroplāns nevarēja nolaisties un ūdenī iemestais vīrietis pazuda uz jahtas esošo cilvēku skatieniem. Ballītes rīkotāji izsauca policiju, kas sāka meklēšanas un glābšanas operāciju, izmantojot divus policijas kuterus, helikopteru, kā arī īpašu glābšanas kuģi, savukārt krastā viņus gaidīja policistu un mediķi.

Vīrietis tajā laikā peldēja ūdenī, neapjauzdams, ka viņa pazušanas dēļ izraisījusies ārkārtas situācija. Pēkšņi viņu ielenca glābēji jūrā un gaisā, tomēr viņš nodomājis, ka tas viss notiek ballītes ietvaros.

Pēc ūdenī pavadītas stundas līgavainis tika nogādāts mājās, bet viņa vedējs, domājams, saņems stingru rājienu un būs spiests maksāt naudassodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!