Kara flotes jaunākajam virsniekam Džonam Erikam Ārmstrongam dienesta laikā bijušas meitenes ikvienā ostā, un gandrīz visas viņas traģiski gājušas bojā.
Izmeklētāji uzskata, ka Ārmstrongs, iespējams, var kļūt par asinskārāko sērijveida slepkavu ASV vēsturē.

300 mārciņas smagais, 26 gadus vecais jūrnieks, kurš dienēja uz pasaules lielākā lidmašīnu bāzes kuģa "USS Nimitz", septiņu gadu laikā dažādās pasaules valstīs noslepkavojis vismaz 17 sievietes un transvestītus, apgalvo policisti.

Ārmstrongs sācis slepkavot tāpēc, ka vidusskolas laikā viņu pametusi draudzene, kurai pievilcīgāks šķitis kāds cits puisis, kurš apbēris viņu dāvanām.

"Slepkavojot viņš nepazina nekādu robežu, un, kad izmeklēšana būs pabeigta, viņš, iespējams, ieies vēsturē kā ASV lielākais sērijveida slepkava," intervijā "The Enquirer" teica kāda ar šīs lietas izmeklēšanu saistīta persona.

Ārmstrongs, kura sieva patlaban gaida viņu otro bērnu, tika arestēts 12.aprīlī par piecu prostitūtu noslepkavošanu Detroitas apkārtnē.

"Pēkšņi viņš sāka atzīties slepkavībās, ko bija pastrādājis visā pasaulē. Šķita, ka viņš pēc iespējas ātrāk vēlas atbrīvoties no šīs nastas," teica izmeklēšanā iesaistītā persona.

Pēc slepkavas teiktā, viņš slepkavojis visdažādākajās pasaules malās, sākot ar ASV ostām Virdžīnijā, Ziemeļkarolīnā, Vašingtonā un Havaju salās, un beidzot ar Taizemi un Singapūru. FIB aģenti uzskata, ka Ārmstrongs, iespējams, saistīts arī ar slepkavībām, kas izdarītas Japānā, Korejā un Izraēlā.

"Viņš mums pastāstīja, ka nogalinājis, vai mēģinājis nogalināt, ikvienu prostitūtu, ar kuru pārgulējis," sacīja Detroitas policijas priekšnieks Mārvins Vinklers.

Policijā viņš sacīja, ka skolas gados zaudējis draudzeni, jo kāds bagātāks klasesbiedrs apbēris meiteni dāvanām. Ar laiku viņa prātā dāvanu pieņemšanas fakts pielīdzinājies prostitūcijai, un viņš sācis atriebties.

Kāda prostitūta, kurai bija izdevies aizbēgt no Ārmstronga, palīdzēja policijai viņu atrast un aizturēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!