No 20. - 22. septembrim Varšavā (Polija) norisinās starptautiskā tūrisma izstāde "Tour & Travel", kurā jau sesto reizi tiek pārstāvēta arī Lietuva ar prezentāciju Viļņa – Eiropas kultūras galvaspilsēta. Jubilejas piecpadsmitajā tūrisma izstādē Viļņai būs lielākais stends visā piedalīšanās vēsturē – 40m2.
Šī gada "Tour & Travel" jaunums ir "Pasaules dzīvesvieta" - vieta, kur katrs var iepazīties ar pasaules valstīm un reģioniem, iepazīt nacionālos ēdienus un kultūru.

Lietuvas stendā Varšavā tiek prezentētas 11 organizācijas: Valsts tūrisma departaments, Lietuvas tūrisma attīstības aģentūra, Lietuvas tūrisma informācijas centri, Viļņas pilsētas pašvaldība, kā arī privātie tūrisma uzņēmumi. Tiek plānoti arī pasākumi Lietuvas pārstāvniecībā Varšavā.

Starptautiskā Varšavas tūrisma izstāde "Tour & Travel" ir viens no svarīgākajiem šāda vieda pasākumiem ne tikai Polijā, bet arī Viduseiropā un Dienvideiropā.

2007. gadā šajā pasākumā ekspozīcijas izvietojušas 60 valstis. Pagājušajā gadā tūrisma izstādi apmeklēja gandrīz 30 tūkstoši cilvēku, no tiem gandrīz 8,3 tūkstoši tūrisma profesionāļu, savus pakalpojumus prezentēja 276 ārvalstis un 202 Polijas pārstāvji, tiek plānots sagaidīt ap 600 žurnālistu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!