Policisti dzen pēdas kādam blēdim, kurš, izmantojot Interneta iepazīšanās dienestu, izkrāpis vairākām šķirtām sievietēm tūkstošiem sterliņu mārciņu.
Veiklais apvārdotājs Semijs Abitbols vienlaicīgi dzīvoja ar vismaz divām sievietēm, kuras bija pārliecinātas, ka ir šī vīrieša mūža mīlestība.

Abitbols atrada Lizu Ratklifu un Kimu Derbiju ar iepazīšanās aģentūras Match.com starpniecību.

47 gadus vecais Abitbols, kuru policisti dēvē par blēdi.com (Con Dot Com), pāris dienas nedēļā dzīvojis pie katras no šīm sievietēm.

Abitbols abas lētticīgās šķirtenes bildinājis un solījis veidot ģimeni.

Kāda pusaudze, kuru krāpnieks saucis par savu meitu, svinīgi stāstījusi abām sievietēm, cik ļoti viņa vēlas kļūt par viņu audžumeitu.

Francūzis Abitbols izkrāpis sievietēm naudu un centies viņas pierunāt pirkt māju par 300 000 mārciņu. Pēc tam viņš nozudis, lai nolūkotu sev nākamo upuri.

41 gadu vecā viena bērna māmiņa Liza, saka: "Visi viņu bezgala mīlēja. Viņš teica, ka vēloties no manis bērnus. Kad biju darbā, viņš ilgu laiku pavadīja pie mana datora, droši vien meklējot Internetā jaunus upurus. Es ignorēju brīdinošās zīmes, jo mana sirds vadīja prātu."

Savukārt 34 gadus vecā divu bērnu māmiņa Kima Derbija teica: "Viņš salauza manu bērnu sirdis un to es viņam nekad nepiedošu. Viņš ir parazīts - zemiskākais no zemiskajiem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!