Vācijas čārterreisa lidmašīna, rodoties problēmām degvielas piegādes mehānismā, bija spiesta veikt ārkārtas nolaišanos Vīnes lidostā. 27 cilvēki guvuši ievainojumus, ziņoja Austrijas masu informācijas līdzekļi.
Lidmašīna "Airbus 310" ar 142 pasažieriem un astoņiem apkalpes locekļiem lidoja no Grieķijai piederošās Krētas salas uz Hannoveri Vācijā, ziņoja aģentūra "Austria Press Agency".

Gaisa satiksmes kontroles preses sekretārs Hanss Zommerbauers sacīja, ka pilots esot ziņojis par lidmašīnas dzinēju nedarbošanos, pirms lūdzis ārkārtas nolaišanās atļauju.

Lai gan negadījuma cēlonis vēl ir neskaidrs, Zommerbauers sacīja, ka degvielas piegādes problēmas, acīmredzot, radīja kāda tehniska kļūme.

Austrijas masu informācijas līdzekļi ziņoja, ka lidmašīna planēja ar izslēgtiem dzinējiem, bet nolaižoties tai tika norauts viens spārns.

Divdesmit septiņi cilvēki ievainoti un desmit no tiem nogādāti slimnīcā. Cilvēki pārsvarā guvuši nelielus nobrāzumus, un arī tie, kas nogādāti slimnīcā, drīz tika izlaisti.

Vācijas aviokompānijas "Hapag-Lloyd" čārterreisa lidmašīnas ārkārtas nolaišanās dēļ lidosta bija slēgta apmēram 30 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!