Foto: Reuters/Scanpix

Pēc tam, kad Francijas presē parādījušās ziņas par to, ka valsts prezidentam Fransuā Olandam ir mīļākā, Francijas pirmā lēdija, prezidenta dzīvesbiedre Valērija Trīrveilere nogādāta slimnīcā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Trīrveilere hospitalizēta piektdien, 10. janvārī. Savu lēmumu doties uz slimnīcu Francijas pirmā lēdija pamatojusi ar nepieciešamību atpūsties un veikt dažādas izmeklēšanas, kuru būtību viņa neatklāja.

Izrakstīties no slimnīcas Trīrveilere plāno pirmdien, 13. janvārī.

Francijas pirmās lēdijas preses dienestā pagaidām nekomentē Trīrveileres un Olanda attiecību iespējamo scenāriju. Viņa pieņemšot lēmumu pēc tam, kad atpūtīsies, vēsta Francijas prezidenta dzīvesbiedres preses sekretārs.

Iepriekš Francijas žurnālisti pauduši pieņēmumus, ka Trīrveilere hospitalizēta pēc tam, kad iepazinusies ar materiālu tabloīdā "Closer", kur tikušas publicētas fotogrāfijas, kas liecina par Olanda mīlas sakaru ar franču aktrisi Jūliju Gajē.

Bijusī žurnāliste Valērija Trīrveilere un Olands ir kopā kopš 2007. gada. Viņa tiek uzskatīta par Francijas pirmo lēdiju, lai arī viņi ar Olandu nav oficiāli precējušies.

Olands nosodījis tabloīda publikāciju kā "uzbrukumu tiesībām uz privātumu" un paziņojis, ka apsver iespēju sūdzēt tiesā "Closer", tomēr viņš nav noliedzis izdevumā publicēto informāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!