Foto: Reuters/Scanpix
Pitsburgas policija apcietinājusi kādu ātrās ēdināšanas restorāna "McDonald's" darbinieci aizdomās par heroīna tirgošanu "Happy Meal" komplektā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, atsaucoties uz izmeklētāju teikto, 26 gadus vecā Šenaija Denisa saviem klientiem narkotikas pārdevusi bērnu pusdienu "Happy Meal" iepakojumā.

Heroīna iegādei ātrās ēdināšanas restorāna pārdevēja bija radījusi shēmu - pircējam bijis jāpiebrauc pie pārdošanas lodziņa, kas paredzēts autovadītājiem, un jāpalūdz "Happy Meal" rotaļlietu. Pēc tam pircējs norēķinājies par heroīnu, ko saņēmis kārbiņā ar bērnu pusdienām.

Denisa aizturēta trešdien, 29. janvārī, kad "McDonald's" restorānā veikts "kontroles pirkums", taču savu vainu viņa noliedz.

Policijai izdevies konfiscēt 10 heroīna devas, kas tikušas iefasētas "Happy Meal" maltīšu kārtiņās, vēl 50 devas atrastas pārmeklējot "McDonald's" darbinieci.

"Kontroles pirkuma" laikā Denisa no policista par heroīnu paņēmusi 82 ASV dolārus, divus dolārus sieviete ielikusi kasē, bet pārējos noslēpusi savā apakšveļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!