Foto: Publicitātes foto

Kādas Zimbabves pilsētiņas iedzīvotāji aizturējuši puskailu sievieti, kas ielauzusies svešā mājā. Vēlāk negaidītā viešņa atzinusies, ka viņa svešā miteklī ielauzusies ar burvestību palīdzību.

Kā vēsta ārvalstu mediji Patrīcija Tšabalala pamodusies divos naktī, kad izdzirdējusi dīvainas skaņas, kas nākušas no pagalma.

"Es sapratu, ka kāds plosa ārdurvis no ārpuses un sāku uzmanīgi klausīties. Tiklīdz skaņa pastiprinājās, es pieskrēju pie durvīm, domājot, ka pa tām cenšas ienākt laupītāji, un skaļi jautāju, kas tur ir.

Pirms saņēmu atbildi, durvis atsprāga un manā priekšā stāvēja puskaila sieviete ar polietilēna maisu rokās. Es viņai jautāju, kā viņa iekļuva mājā, bet viņa atbildēja, ka to izdarījusi ar savu pirkstu palīdzību. Kamēr es samulsusi stāvēju, šī sieviete mēģināja mani pagrūst un iekļūt mājā. Tad es sāku kliegt un saukt pēc palīdzības," žurnālistiem stāstījusi Patrīcija.

Sievietes kaimiņi atsaukušies viņas palīgā saucieniem, ieskrējuši mājoklī, piekāvuši "raganu", bet pēc tam gaidījuši policiju.  

Kā norādījusi nama saimniece, līdz likumsargu atbraukšanai apmēram 52 gadus vecā sieviete pretrunīgi izteikusies - viņa stāstījusi, ka ceļojusi kopā ar draugiem ar taksometru, bet tie viņu pametuši, vēlāk teikusi, ka jājusi uz zīdaiņa.

"Uz viņas labās rokas mēs pamanījām divus īpatnējus pirkstus, un viņa teikusi, ka tieši ar tiem viņa atverot durvis savu nakts gaitu laikā," stāstījusi Patrīcija.

Sieviete tāpat esot lielījusies, ka gūst baudu, dzerot cilvēku asinis un ēdot viņu miesu. Turklāt, viņas maisiņā tika atrastas asiņainas bikses, krūšturis, svārki, krekls, juvelierizstrādājumi un auduma gabali.

Notikušā aculiecinieki tāpat stāstījuši, ka "ragana" periodiski ieslīgusi transā un citā balsī stāstījusi par savu māsu, vietējo skolotāju, kura viņu iepazīstinājusi ar burvestību pasauli, kā arī par citiem savas ģimenes locekļiem, kuri arī naktīs mēdzot jāt uz citu cilvēku mugurām.  

"Mans kaimiņš piezvanīja skolotājai un viņa apstiprināja, ka esam noķēruši viņas māsu. Tomēr skolotāja ļoti lūdza nesist viņas māsu, taču pēc viņas tā arī neatbrauca, tāpēc notikušā aculiecinieki tomēr nodevuši sievieti policijas rokās - "burve" policijas iecirknī tika nogādā ap septiņiem no rīta. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!