Policija arestējusi bruņoto cilvēku, kurš Parīzes Kolombas piepilsētas pasta ēkā par ķīlniekiem saņēma vismaz divas personas, ziņo Reuters.

Atsaucoties uz policijas pārstāvjiem, tiek lēsts, ka noziedznieks ap plkst. 12.00 pēc vietējā laika ar ieroci rokās ieskrējis pasta ēkā. Viņš sagrāba divus līdz piecus ķīlniekus, bet citiem ļāva ēku pamest.

Iebrucējs esot bijis bruņojies ar kalašņikovu, pistoli un vairākām granātām, vēsta RTL radio. Neviens šajā incidentā neesot ievainots.

Policija tūlītēji ielenca sagrābto ēku, un virs tās bija redzams lidināmies policijas helikopters, liecināja aculiecinieku novērjumi sociālajos tīklos. Tūlīt pēc ierašanās policija uzsāka pārrunas, kuru rezultātā ķīlnieku sagrābējs pats piekritis padoties drošības spēkiem.

Ķīlnieku sagrābējs esot vīlies mīlestībā, atsaucoties uz franču mediju "Liberation", raksta raidsabiedrība RT. Viņam esot "salauzta sirds" un viņš nespējis skaidri parunāt, rakstot "Liberation".

Visticamāk šī ķīlnieku krīze neesot tieši saistīta ar pagājušās nedēļas islāmistu uzbrukumiem, kuros bojā gāja 17 cilvēki, kā arī tika nogalināti trīs uzbrucēji.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!