Vašingtonas štatā, ASV kāds bērna nolaupītājs otrdien noķerts, pateicoties viņa neatlaidīgajai māsai un brālim, kuri kliegdami metušies laupītājam pakaļ. Šī dramatiskā pakaļdzīšanās fiksēta arī ar novērošanas kameru.

Visi trīs bērni nepieskatīti spēlējušies kādas nelielas pilsētiņas parkā, kad nepazīstams vīrietis uzsācis sarunu ar desmit gadus vecu zēnu un viņa astoņus gadus veco māsu. Sapratis, ka viņus neviens cits nepieskata, viņš paķēris mazāko no bērniem - 22 mēnešus veco brālīti - un meties bēgt.

Vīrietis skrējis vairākus kvartālus ar zēnu uz rokām, bet pakaļdzīšanos pamanījis jauniešu bariņš, kurš vīrieti apstādinājis. Viņš nolicis puiku zemē un pats meties bēgt. Vīrietis joprojām nav atrasts, un notiek pastiprināta reģiona skolu apsardze

Policija secinājusi, ka šis uzbrukums bijis "nejaušs", jo nolaupītājs bērnus visticamāk iepriekš nepazinis un viņa mērķis nav bijis konkrētais mazulis.

Vecāki policijai atklājuši, ka bērnu atstājuši auklītes mājā, kura savukārt ļāvusi viņiem vieniem spēlēties parkā turpat netālu no mājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!