Foto: DELFI
Keralas štatā Indijā 23 gadus veca sieviete nogriezusi dzimumlocekli pašpasludinātam hinduistu svētajam skolotājam, jo viņš vairāku gadu garumā esot viņu izvarojis, ziņo britu raidsabiedrība BBC.

Policija norāda, ka aizturētais vīrietis esot nācis sievietes mājā, lai veiktu rituālus, kas uzlabotu viņas tēva veselību.

Māte esot cerējusi, ka šis pašpasludinātais "svētais skolotājs" atvieglotu ģimenes bēdas. Tiesa, viņas meita apgalvo, ka šis skolotājs pie katras izdevības uzbrucis viņai.

Piektdienas vakarā sieviete paņēmusi nazi un uzbrukusi "svētajam skolotājam", jo tas mēģinājis viņu izvarot. Pēc tam viņa izsaukusi policiju. Aizdomās turētais vīrietis tika nogādāts slimnīcā, kur tam veikta operācija.

"54 gadus vecais vīrietis no Keralas štata slimnīcā tika nogādāts sestdien ap plkst.12.39. Viņa loceklis tika nogriezts par aptuveni 90%, un tas karājās. To nebija nekādā veidā iespējams piešūt atpakaļ," teikts slimnīcas paziņojumā. "Ķirurgi izdarīja visu iespējamo, lai apturētu asiņošanu, kā arī saglabātu iespēju vīrietim urinēt," norādījuši slimnīcas pārstāvji.

Policijas pārstāvis norādīja, ka sievietes tēvs jau vairākus gadus bija bija tik smagi slims, ka visu laiku pavadīja guļot uz gultas.

Tāpat policists norādīja, ka cietušās mātei tiks izvirzītas apsūdzības, jo tā neesot ziņojusi likumsargiem par savas meitas seksuālu izmantošanu, lai gan meita viņai esot vairākas reizes sūdzējusies par vīrieti.

Pašai cietušajai sievietei apsūdzības par vīrieša dzimumlocekļa nogriešanu, informē BBC. Policijas pārstāvis ir uzteicis sievietes drosmi, kā arī norādījis, ka tā bijusi "drosmīga un spēcīga darbība".

Medijs atgādina, ka kopš 2012. gada Indijā ir pieaudzis izvarošanas mēģinājumu skaits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!