Trīs pusaugu zēni Apvienoto Arābu Emirātu lielpilsētā Dubaijā sodīti ar brīdinājumu pēc tam, kad video ar viņu ielēkšanu Dubaijas kanālā no tilta ieguvis lielu popularitāti sociālajos medijos, atsaucoties uz policiju, ziņo "Albawaba".

Pēc video nonākšanas tiesībsargu redzeslokā tūlītēji uzsākta tajā redzamo zēnu meklēšana. Policija norāda, ka pēc akcentiem un apģērba noteikuši, ka tie ir AAE pilsoņi. Lai gan ielekuši un video redzami divi zēni, paziņojumu ierasties policijas iecirknī izpelnījies arī trešais, kurš, visticamāk, ir video autors. Aizkadrā dzirdams, ka iedrošinātāju lēkt bijis vēl vairāk.

Policija medijiem norādījusi, ka lekšana pati par sevi nav uzskatāma par smagu noziegumu, bet viņi apdraudējuši savas dzīvības. "Viņi pat varēja zaudēt dzīvību. Viņiem būs jāparaksta apņemšanās, ka viņi neko tādu vairs neatkārto," norādījuši tiesībsargu pārstāvji, uzsverot, ka uz tilta ir zīmes, kas aizliedz lēkt ūdenī no tā.

Policija arī aicinājusi vecākus pievērst pastiprinātu uzmanību savu bērnu darbībām brīvajā laikā, kā arī pārrunāt notikušo, ņemot vērā, ka līdzās pārgalvjiem vēl bija bariņš viņu iedrošinātāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!