Krievijas Valsts domes deputāts no Vladimira Žirinovska vadītās Liberāldemokrātiskās partijas piedalījies miliču piekaušanā, interneta portāls "Utro" uzzināja no informētām personām Maskavas milicijā.
Otrdienas rītā ap pulksten pieciem Maskavas centrā milicijas patruļautomašīnu apturējuši trīs nezināmi vīrieši. Kad miliči izkāpa no mašīnas, vīrieši, kuri bijuši alkohola reibumā, viņus sāka sist. Uzbrucēju barvedis bijis Valsts domes deputāts Vladislavs Djomins, kurš savus biedrus uzmudinājis ar saucieniem: "Sitiet mentus!"

Djomins, kurš ir kikbokseris, iesitis vienam no miličiem pa seju. Deputāta palīgs Aleksejs Kozerskis no tuvējās automašīnas atnesis beisbola nūjas, kuras uzbrucēji nekavējās izmantot. Miličus izglāba tikai autoinspektori, kuri brauca garām un palīdzēja savaldīt un aizturēt uzbrucējus.

Tad Djomins izvilcis deputāta apliecību, pielicis roku pie sirds un pieprasījis izsaukt ātro palīdzību no "Kremļa slimnīcas". Miliči Djominu atbrīvojuši, bet viņa palīgu nogādājuši milicijas iecirknī, kur viņš atteicies parakstīt dokumentus, aizbildinoties, ka ir pārāk piedzēries. Trešajam uzbrukuma dalībniekam izdevies aizbēgt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!