Foto: AP/Scanpix/LETA

Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs pēc ierašanās uz G20 samitu Bali nogādāts slimnīcā, paziņoja Indonēzijas varas iestādes, uz kuru teikto atsaucas "Sky News".

Trīs Indonēzijas valdības un medicīnas amatpersonas paziņoja, ka viņš tiek ārstēts kūrorta salā. Divas personas teica, ka Lavrovam esot sirdsdarbības problēmas.

Bali gubernators Veids Kosters sacīja, ka Lavrovam veikta "pārbaude" Sanglas slimnīcā provinces galvaspilsētā Denpasarā un ka viņš tūlīt pametis veselības aprūpes vietu.

Krievijas Ārlietu ministrija šo informāciju noraidīja kā "viltus ziņas".

Soctīkla "Telegram" ierakstā Krievijas Ārlietu ministrijas Informācijas un preses departamenta direktore Marija Zaharova sacīja: "Mēs neticam savām acīm: izrādās, ka viņš [Lavrovs] ir hospitalizēts. "Sky News" Maskavas korespondente Diāna Magneja sacīja, ka Zaharova ir kopīgojusi video, kurā redzams, kā Lavrovs sēž šortos un strādā uz balkona.


Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Videoklipā viņa jautā Lavrovam, ko viņš domā par izskanējušajiem ziņojumiem, uz ko viņš atbild: "Nu viņi saka, ka arī mūsu prezidents ir slims, un tā nav taisnība."

Lavrovs ir augstākā Krievijas amatpersona, kas piedalās G20 samitā, kas sāksies otrdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!