Foto: kadri no video
Krievijas Aizsardzības ministrija otrdien pēcpusdienā paziņojusi, ka pirmdien Belgorodas apgabalā iebrukusī bruņotā grupa ir "nobloķēta un sagrauta", vēsta raidsabiedrība BBC.

"Aizsardzības ministrija kopā ar spēka struktūrām turpina teritorijas tīrīšanu," teica Gladkovs, norādot, ka evakuētajiem Graivoronas rajona iedzīvotājiem mājās atgriezties vēl nevajadzētu.

Pirmdienas, 22. maija, notikumi sākās ar to, ka Ukrainas pusē pret Kremļa agresiju karojošo Krievijas pilsoņu brīvprātīgās vienības "Krievijas brīvība" un "Krievu brīvprātīgais korpuss" (RDK) paziņoja, ka ir iekļuvuši Krievijas Belgorodas apgabalā, kur "atbrīvojuši" Kozinkas ciemu, bet Graivoronā iegājušās priekšējās vienības. "Virzāmies tālāk. Krievija būs brīva!"

Savukārt ASV bāzētās domnīcas "Institute For The Study Of War" (ISW) eksperti raksta, ka situācija Belgorodas apgabalā ir izprovocējusi paniku, nekonsekvenci un dalīšanos Krievijas informācijas telpā. Tas viss liecina, ka Kremļa propagandas mašīna piedzīvo būtiskus informatīvus satricinājumus

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!