Foto: DELFI
Pirmdien īslaicīgu elektroenerģijas padeves pārtraukumu dēļ Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Jēkabpils klientu apkalpošanas centrā Draudzības alejā 2 ir apgrūtināta klientu apkalpošana, portālu "Delfi" informēja VID Sabiedrisko attiecību daļā.

VID Jēkabpils klientu apkalpošanas centrs pirmdien darbojas un apkalpo klientus, taču īslaicīgu elektroenerģijas padeves pārtraukumu dēļ klientu apkalpošana var tikt traucēta vai prasīt vairāk laika nekā ikdienā, brīdina VID.

Šobrīd ēkas apsaimniekotāji dara visu iespējamo, lai noskaidrotu elektroenerģijas padeves pārtraukumu cēloni un to novērstu.

VID atgādina, ka nodokļu maksātāji var saņemt visus VID klientu apkalpošanas centru ikdienā sniegtos pakalpojumus jebkurā tuvākajā VID klientu apkalpošanas centrā neatkarīgi no nodokļu maksātāja deklarētās adreses. Nepieciešamības gadījumā nodokļu maksātāji var vērties arī tuvākajos VID klientu apkalpošanas centros – Aizkrauklē Lāčplēša ielā 1a, Preiļos Raiņa bulvārī 22 un Madonā Raiņa ielā 3.

VID klientu apkalpošanas centru adreses un tālruņa numuri pieejami VID mājaslapas sadaļā "Kontakti/Klientu apkalpošana", savukārt jautājumu vai neskaidrību gadījumā iedzīvotāji aicināti zvanīt uz VID informatīvo tālruni 1898, izvēloties tēmu "Nodokļi, EDS". VID pateicas iedzīvotājiem par izpratni un atvainojas par sagādātajām neērtībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!