Foto: Kadrs no video
Piektdienas rītā satiksmes negadījumā Jūras un Katoļu ielas krustojumā iekļuvis Venspils domes auto ar priekšsēdētāja vietnieku Gunti Blumbergu pie stūres. Negadījumā cietušas tikai automašīnas, informē portāls "Ventas Balss".

Portāls vēsta, ka piektdienas rītā ap plkst. 8 Blumbergs ar pašvaldībai piederošo automašīnu "Audi A6" brauca pa Jūras ielu uz darbu. Pēkšņi krustojumā no Katoļu ielas, nesamazinot ātrumu, tai priekšā izbrauca kādas sievietes vadītā "Volkswagen Polo" markas automašīna.

Izvairīties no sadursmes neesot bijis iespējams, konstatējis Blumbergs, jo saskatīt pa Katoļu ielu tuvojošos automašīnu krustojumā traucē katoļu baznīcas žogs. "Kādreiz es domāju, kā rīkotos avārijas situācijā, taču tad, kad tas notiek dzīvē, laika rīcībai ir ārkārtīgi maz," Blumberga teikto atstāsta "Ventas Balss".

Ceļu policijas vecākais inspektors Gatis Putniņš skaidro, ka avāriju izraisījusi "VW Polo" vadītāja, neievērojot ceļa zīmi "Dodiet ceļu!". Sadursmē cietušas abas automašīnas, taču to vadītājiem laimējies no avārijas izkļūt bez nopietnām traumām.

Kā norāda "Ventas Balss", interesants ir fakts, ka "VW Polo" kādreiz piederējis Blumberga sievai, bet pirms diviem trim gadiem automašīna pārdota.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!