Foto: LETA/Māris Morkāns/DELFI
Nu jau nedēļu mums ir jauna valdība, kas nozīmē, ka mainās ne vien daļa ministru, valdības deklarācija un dažas izkārtnes, bet arī ministru komandas – biroju darbinieki. "Delfi" lūkoja, kādas jaunas vēsmas rodamas ministru padomnieku sarakstos. Citu starpā nozaru politikas virzītājiem palīdzīgas rokas sniegs gan nule amatu atstājušā galvaspilsētas mēra padomnieks un viņa biroja vadītāja, gan sabiedrības atpazīstamību iemantojis bijušais SPKC epidemiologs un "Providus" pētniece integrācijas jomā.

"Delfi" lūkoja, kādas jaunas vēsmas rodamas ministru padomnieku sarakstos. Citu starpā nozaru politikas virzītājiem palīdzīgas rokas sniegs gan nule amatu atstājušā galvaspilsētas mēra padomnieks un viņa biroja vadītāja, gan sabiedrības atpazīstamību iemantojis bijušais SPKC epidemiologs un "Providus" pētniece integrācijas jomā.
Visgarākais pagaidām izskatās Ministru prezidentes Evikas Siliņas padomnieku saraksts. Tiesa, biroja veidošanas process nav vēl noslēdzies. "Plānots, ka Siliņas birojā strādās darbinieki, kuru atbildības jomas saistīsies ar drošību, ārlietām, ekonomiku, sadarbību ar valdības struktūrām, sociālo jomu un juridisko analīzi. Biroja veidošana pašlaik vēl turpinās un varētu pilnībā noslēgties tuvākajās nedēļās," "Delfi" skaidroja premjeres preses sekretārs Aleksis Zoldners. Jāpiebilst, ka Zoldners vēl nesen bija Rīgas mēra Mārtiņa Staķa padomnieks. Siliņas birojā Ministru prezidenta biroja vadītāja pienākumus arī turpmāk pildīs Ieva Zīberga un parlamentārais sekretārs arī turpmāk būs Jānis Patmalnieks.

Savukārt premjera Krišjāņa Kariņa preses sekretārs Sandris Sabajevs dosies

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!