Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ukrainis Oleksandrs Usiks un brits Taisons Fjūrijs otro reizi mēģinās sarīkot dārgo un līdz šim nepieredzēto boksa dueli par neapstrīdamo pasaules čempiona titulu, apvienojot četras prestižākās čempionu jostas. Tomēr atkal sākas neskaidrības par galīgo cīņas datumu, bet organizatori Saūda Arābijā šajā cīņu vakarā vēlas redzēt vēl vienu smagā svara grandu dueli.

Fjūrijam gaidāmajā nedēļas nogalē Saūda Arābijā vēl jāaizvada desmit raundu cīņa pret brīvas cīņu mākslas (MMA) cīkstoni Fransisu Nganū, kurš savā karjerā bijis arī prestižās cīņu organizācijas "Ultimate Fighting Championship" (UFC) čempions. Šajā duelī uz likmes nebūs likta Fjūrija īpašumā esošais Pasaules Boksa padomes (WBC) smagā svara tituls.

"Daudzi runā par neapstrīdamā čempiona titulu," intervijā ESPN teica Fjūrijs. "Taču man priekšā ir cīņa pret daudz bīstamāku cilvēku. Vismaz tā es to uzskatu."

Usiks stāstīja par to, ka viņam vajag 14 nedēļas pilnai treniņnometnei, un pēc viņa teiktā var spriest, ka viņš līdz 23. decembrim nepaspēs to aizvadīt pilnā apmērā. Savukārt Entonijs Džošua stāstīja, ka viņš varētu Usika un Fjūrija cīņas vakarā cīnīties pret Deonteju Vailderu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!