Foto: Publicitātes foto

Šī gada 3. aprīlī plkst. 13.00 notiks sarunu sesija "Kā pārcelt uzņēmumu nākamajā attīstības fāzē jeb kā finansēt nākamos vienradžus?". Sarunu sesijas laikā eksperti diskutēs par Latvijas investīciju vides izaicinājumiem un pieejamiem finanšu risinājumiem, Latvijas inovatīvie uzņēmumi dalīsies savā izaugsmes formulā, kā arī tiks atklāts Latvijai unikāls izaugsmes finansējums uzņēmumu attīstībai – "SEB Baltic Venture Debt".

Ambīcijas, ieguldītais darbs un finansējums ir galvenie priekšnoteikumi, kuri izšķir, cik dinamiska būs uzņēmuma izaugsme. Lai gan lielo uzņēmumu skaits mūsu valstī ir vien pāris simti, pēdējā desmitgadē Latvijā attīstītas neskaitāmas idejas ar pasaules mēroga biznesa potenciālu. Šobrīd daudzi uzņēmumi attīstās par sava kapitāla līdzekļiem, kas ir viens no dārgākajiem izaugsmes finansēšanas veidiem. Tikmēr kavēšanās ar ārējā finansējuma piesaisti liek iestrēgt komforta zonā un rada risku zaudēt savu potenciālu – kā vietējā mērogā, tā pāri Latvijas robežām.

Ar mērķi sniegt pieejamu finansējuma platformu perspektīviem uzņēmumiem ceļā uz nākamo izaugsmes fāzi un veicināt to konkurētspēju eksportā SEB banka radījusi Latvijā unikālu uzņēmumu izaugsmes finansējumu – "SEB Baltic Venture Debt". Tā ietvaros uzņēmumiem ar augstu izaugsmes potenciālu būs pieejams kopējais investīciju finansējums 20 miljonu eiro apmērā.

3. aprīlī portālā "Delfi" plkst. 13.00 norisināsies sarunu sesija "Kā pārcelt uzņēmumu nākamajā attīstības fāzē jeb kā finansēt nākamos vienradžus?", kurā piedalīsies Latvijas Privātā un Iespējkapitāla asociācijas valdes priekšsēdētāja Kristīne Bērziņa, SEB bankas valdes loceklis Arnis Škapars, "SEB Baltic Venture Debt" vadītājs Pāvils Misiņš, "Naco Technologies" komercdirektors Raivis Ņikitins, "Giraffe360" finanšu direktors un valdes loceklis Gints Sloka, "Longenesis" līdzdibinātājs Emīls Sundjukovs, "ZoomCharts" vadītājs Jānis Volbergs un "Draugiem Capital" vadītājs Dāvis Siksnāns.

Ikviens interesents ir aicināts pievienoties sarunu sesijai par Latvijas investīciju vides izaicinājumiem un finansējuma piesaistes iespējām, iepazīties ar tehnoloģiju, medicīnas un ESG jomu inovatīvu uzņēmumu veiksmes stāstiem, kā arī kļūt par aculiecinieku jauna izaugsmes finansējuma "SEB Baltic Venture Debt" atklāšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!