Ģenerālprokuratūra sākusi un nodevusi Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam izmeklēšanai kriminālprocesu par iespējamu izšķērdēšanu saistībā ar lidmašīnu līgumreisu izmantošanu bijušā Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) komandējumos. Šo jautājumu Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) ar Kariņu pārrunās ceturtdien. Kāds par šo "lidojuma lietu" ir partijas "Vienotība" priekšsēdētāja, finanšu ministra Arvila Ašeradena viedoklis? Par šiem jautājumiem, kā arī par darbu pie nodokļu reformas, kā arī citām aktualitātēm žurnāliste Alina Lastovska raidījumā "Spried ar Delfi" iztaujāja Arvilu Ašeradenu. Raidījumā piedalījās arī "Delfi" žurnālists Raivis Spalvēns.

Kā ziņots, "Vienotības" valdes locekļi paļaujas uz Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) redzējumu par Krišjāņa Kariņa (JV) turpmāko darbību ārlietu ministra amatā, vēstīja LETA.

Iepriekš daļā sabiedrības kritiku izpelnījušies Kariņa Ministru prezidenta laika vadīto delegāciju veiktie speciālie avioreisi. No 2021. līdz 2023.gada septembrim no valsts budžeta atbilstoši Valsts kancelejas apkopotajai informācijai šādi iztērēti 613 830 eiro, bet kopā ar ES segto izmaksu daļu tēriņi sasniedz 1,36 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!