Foto: DELFI
Ilgais Zviedrijas iestāšanās process NATO beidzot noslēdzies un līdz ar to visas Baltijas jūras piekrastes valstis, izņemot Krieviju, ir alianses sastāvā. Krievija gan saglabā pieeju jūrai caur Kaļiņingradas un Sanktpēterburgas apgabaliem. Vai Latvijas piekraste tagad ir lielākā drošībā? Cik militāri spēcīga mums tuvējos ūdeņos ir agresorvalsts? Raidījumā "Komandcentrs" Ansis Īvāns par to runā ar viceadmirāli, bijušo Nacionālo bruņoto spēku komandieri Gaidi Andreju Zeibotu.

Raidījums "Komandcentrs" kodolīgi vēsta par interesantākajiem un svarīgākajiem pasaules notikumiem. Raidījumā savus viedokļus pauž "Delfi" Ārzemju nodaļas žurnālisti, starptautisko attiecību pētnieki, kā arī cilvēki, kuri profesionālās vai personīgās pieredzes dēļ var kompetenti un interesanti spriest par dažādās pasaules malās notiekošo, kā ārzemju latvieši vai Latvijas diplomāti.

Saturu līdzfinansē Eiropas Digitālo mediju observatorija (EDMO). "Delfi" ir EDMO ietvaros radītā Baltijas Iesaistes centra cīņai pret informācijas traucējumiem (BECID) līdzdibinātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!