Foto: Publicitātes foto

Kā jebkurā industrijā, arī intīmpreču nozarē nemitīgi notiek attīstība un tiek ieviesti jauninājumi sajūtu dažādošanai un baudas pastiprināšanai. Pieaugušo rotaļlietas kļuvušas ne vien daudz vieglāk pieejamas, bet arī modernākas un interaktīvākas. Kādas inovācijas atrodamas intīmpreču veikalā "SexyStyle"?

"Seksa rotaļlietas mūsdienās kļuvušas lētākas, nekā bija, piemēram, pirms 20 gadiem. Tāpat arī nemitīgi uzlabojas to kvalitāte – rotaļlietas kļūst klusākas un tiek pilnveidoti materiāli, no kuriem tās tiek izgatavotas. Intīmpreču mode ir ļoti mainījusies. Ja agrāk iecienītas bija reālistiska izskata seksa rotaļlietas, tad pēdējā laikā cilvēki priekšroku dod abstraktām formām," novērojumos dalās"SexyStyle" veikalu vadītāja, sertificēta dūla un psiholoģijas studente Eva Gulbe.

Izvēloties seksa rotaļlietas, cilvēki primāri vadās pēc savām vajadzībām un dod priekšroku tam, kas spēs apmierināt viņu vēlmes, taču eksperimenti guļamistabā ir brīnišķīgs veids, kā stiprināt attiecības ar partneri. Daudzi noteikti nemaz nenojauš, cik plašs ir intīmpreču klāsts, tāpēc apskatīsim sešas jaunas inovatīvas rotaļlietas, kuras vērts izmēģināt.

"Womanizer Next" nākamā līmeņa baudai

Foto: Publicitātes foto

Vācu ražotājs "Womanizer" bija pirmais, kas izgudroja un patentēja gaisa plūsmas tehnoloģiju klitora stimulācijai, 2014. gadā seksa rotaļlietu industrijā radot teju apvērsumu. "Womanizer" klitora stimulators visus šos gadus bija viena no populārākajām intīmprecēm ar visaugstāko apmierinātības rādītāju. Zīmols nupat apritē laidis pavisam jaunu rotaļlietu. Tajā izmantota inovatīva 3D tehnoloģija, kas sola nebijušas baudas virsotnes.

"Iepriekš klitors ar gaisa plūsmas palīdzību tika kustināts uz augšu un leju vienā amplitūdā, bet jaunajam "Womanizer Next" ir 3D tehnoloģija, kas sniegs citādas sajūtas. Pieliekot ierīcei pirkstu, ļoti labi var sajust atšķirību. Jaunais gaisa plūsmas stimulators ir daudzpusīgāks – gaisa plūsma riņķo un maina intensitātes zonas, radot orālajam seksam līdzīgas sajūtas. Jaunais modelis piedāvā gan atšķirīgas sajūtas, gan arī papildu iespējas sajūtu spēcināšanai," stāsta veikala pārstāve.

"Fun Factory Mea" īpašām sajūtām

Foto: Publicitātes foto

"Fun Factory Mea" iznāca pērn, un tas ir gaisa plūsmas klitora stimulators. Šai intīmprecei atšķirībā no "Womanizer" produkcijas gaisa plūsmas kanāls ir daudz dziļāks. "Mea" piedāvā krietni maigākas sajūtas, bet tajā pašā laikā spēj sniegt daudz intensīvākus orgasmus – ar noteikumu, ka pašai vai partnerim ir jādarbojas un jāspēlējas. "Vēlreiz der atkārtot – seksa rotaļlieta viena pati neko nespēj izdarīt. Mums pašiem ir jāiesaistās rotaļās, jāizmanto savas rokas un jādarbojas, lai gūtu intensīvākas sajūtas un sasniegtu baudu," skaidro Eva. Līdz 31. martam "SexyStyle" veikalos šo rotaļlietu var iegādāties ar 20% atlaidi.

Dabai draudzīgais "love. not war."

Foto: Publicitātes foto

Britu kompānija"love. not war." uzskatāma par dabai draudzīgāko uzņēmumu intīmpreču tirgū. Ražošanas rūpnīcas tiek nodrošinātas ar atjaunīgajiem enerģijas resursiem, savukārt seksa rotaļlietās (vibratoros) tiek izmantots pārstrādāts alumīnijs. Starp citu, "love. not war." ir arī vienīgais intīmpreču ražotājs, kas klientiem piedāvā salabot rotaļlietu, ja tā sabojājusies. Atliek vien sazināties ar klientu servisu.

Būtiska inovācija – "love. not war." rotaļlietas ir izgatavotas no "NeoSilicone" jeb pirmā silikona pasaulē, ko var droši lietot kopā ar silikona bāzes lubrikantiem, nebaidoties, ka rotaļlietas tiks sabojātas. Inovatīvi risinājumi slēpjas arī pašos vibratoros, jo katru no tiem veido divas daļas – universāla, uzlādējama vibratora pamatne un maināms uzgalis, kuru var izvēlēties un piepirkt klāt atkarībā no vēlamajām sajūtām. "SexyStyle" šobrīd pieejami četri no astoņiem uzgaļiem.

Jānorāda, ka "love. not war." intīmpreces ir ieguvušas prestižas dizaina un ilgtspējas balvas.

Daudzfunkcionālais "We-Vibe Touch X"

Foto: Publicitātes foto

"We-Vibe Touch X" ir jauns minivibrators, kas izgatavots no zīdaini gluda materiāla. Ūdensizturīgā rotaļlieta piedāvā astoņas jaudīgas vibrācijas intensitātes un septiņus dažādus ritmus. Interesanti, ka ražotājs šo minivibratoru reklamē arī kā kosmētikas ierīci.

"Ražotājs norāda, ka to var izmantot sejas masāžām un kosmētikas uzklāšanai. Ierīce veicina limfas atteci un sejas asinsriti. Multiiekārta," stāsta veikala pārstāve.

Attālināti vadāmais "Svakom Hannes Neo"

Foto: Publicitātes foto

"Svakom Hannes Neo" interaktīvais masturbators no klasiskajiem atšķiras ar to, ka ir kontrolējams ar mobilās lietotnes palīdzību. "Caur lietotni iespējams arī kopīgot rotaļlietas vadību, ļaujot partnerim to kontrolēt attālināti. Tas īpaši varētu patikt pāriem, kas ir attiecībās no attāluma," stāsta Eva.

Masturbatoru iespējams kontrolēt dažādos ritmos un ātrumos, savukārt kustīgais mehānisms nodrošina, ka rotaļlieta spēj pati kustēties. Masturbators ir savienojams arī ar "FeelConnect 3" lietotni interaktīvā satura izmantošanai tiešsaistē. Uzlādējams no datora vai jebkuras citas ierīces ar USB pieslēgvietu, izmantojot komplektā iekļauto lādēšanas vadu.

Tehnoloģiski attīstītais "Handy"

Foto: Publicitātes foto

Nākamās paaudzes masturbators, kas lietotājam spēj nodrošināt sirreālas sajūtas. Šī seksa rotaļlieta piedāvā visplašākās programmēšanas iespējas. Pamata bāzei komplektā līdzi nāk vairāki tā dēvētie "sleeves" jeb uzmavas, bet lielākā daļa arī citu ražotāju masturbatoru ir savienojama ar "Handy" bāzi. Rotaļlietu var kustināt izvēlētajā ritmā, savienot ar video, nodrošinot kustību sinhronizāciju. Iespējams pievienot arī 3D brilles.

"Šis masturbators spēj nodrošināt visaptverošu pieredzi un lietotāja iesaisti – 3D brillēs skaties video, bet "Handy" sinhronā ritmā kustas līdzi. Šai rotaļlietai ir arī ļoti plaša kopiena vietnē "Reddit", kur cilvēki aktīvi dalās pieredzē. Ja sākotnēji "Handy" bija veidots turēšanai rokās, tad nu jau, pateicoties lietotāju ieteikumiem, tiek ražoti arī īpaši statīvi, ar ko ierīci var piestiprināt pie galda, gultas vai kādā citā vietā," zināšanās dalās veikala pārstāve.

Izpēti jaunumus sexystyle.eu vai dodies uz kādu no "SexyStyle" veikaliem, kur pieredzējis un zinošs konsultants ne tikai ieteiks atbilstošāko tavai gaumei un ieplānotajām izklaidēm, bet arī pastāstīs par jaunākajiem produktiem un inovācijām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!