Foto: Publicitātes foto

Ja gatavojaties pāriet uz operētājsistēmu "Windows 11 Pro", tagad ir īstais brīdis! "Keysoff" Lieldienu īpašajā izpārdošā "Windows 11 Pro" tiek piedāvāts par īpašu cenu – 13,55 eiro. Tā ir lieliska iespēja tiem, kas vēlas atjaunināt savu datoru, lieki nepārtērējot. "Windows 11 Pro" lietotājiem sniedz virkni drošības rīku, un "MS Office Pro" darbam nav nepieciešams interneta pieslēgums. Pievilcīga ir ne tikai oriģinālā "Windows" operētājsistēma, bet arī "MS Office" mūža versija. Iegūstiet "Office 2021 Professional Plus" licenci uz mūžu par 25,75 eiro vai "Office 2019 Pro Plus" par 23,25 eiro. "Keysoff" ir atslēgu mazumtirgotājs jau vairāk nekā desmit gadus. Ja apšaubāt "Keysoff" profesionalitāti, 4,9 punkti no 5 "Trustpilot" vērtējumā pierādīs, ka "Keysoff" ir pelnījis jūsu uzticību! Pērciet tagad!

Lielu atlaižu zona – teju neticamas cenas

Lētāk iegādāties vairāku atslēgu komplektu

"Windows" un "Office" pakotne: ietaupi ar atlaižu kodu SKK62

Vairumtirdzniecības cena – lielisks piedāvājums!

50% atlaide citām "Windows" operētājsistēmām un "Office" ar kodu SKK50

Citi rīki, kas jūs varētu interesēt

Uzzini vairāk!

Keysoff.com – 100% uzticams un drošs pirkums

Keysoff.com ir globāla vietne, kurā tiek pārdotas oriģinālas spēles un programmatūras atslēgas. Tie ir klienti no visas pasaules, kas nodrošina diennakts atbalstu, kā arī lieliskus piedāvājumus par visu mūsu programmatūras atslēgu klāstu. Iepērkoties vietnē Keysoff.com, varat būt pārliecināts, ka veiksiet darījumus ar uzticamu zīmolu, kas pārdod tikai 100% oriģinālu programmatūru.

Kā maksāt, izmantojot "PayPal"/kredītkarti?

Izmantojot "PayPal" vai kredītkarti:

  • dodieties uz norēķināšanās ekrānu un turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu);

  • cilnē "Payment Information" pēc noklusējuma tiks parādīta tikai opcija "Cwalletco" – noklikšķiniet uz "Turpināt";

  • izrakstīšanās ekrānā dodieties uz "Order Review" un noklikšķiniet uz "Place Order";

  • noklikšķiniet uz "Choose a payment method" un pēc tam noklikšķiniet uz "Process Order";

  • jums tiks parādīts ekrāns ar dažādām maksājumu iespējām, un tagad varat izmantot "Paypal" vai kredītkarti (nav nepieciešams reģistrēties "PayPal", izmantojiet savu kredītkarti tieši caur "PayPal");

  • atslēgu piegāde var ilgt līdz 24 darba stundām.

Lieliska klientu apkalpošana

Vai jums ir kādi jautājumi? Nepieciešama palīdzība pirms vai pēc pasūtīšanas? "Keysoff" ir jūsu rīcībā. Keysoff.com lepojas ar lielisku klientu apkalpošanas servisu. Nosūtiet mums savus jautājumus uz e-pastu service@keysoff.com vietnē Keysoff.com, un kāds no mūsu draudzīgajiem klientu atbalsta vadītājiem darīs visu, lai jums palīdzētu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!