Foto: Publicitātes foto

Cilvēki darba vietā novērtē dažādus labumus, taču aptaujas liecina, ka dažas jomas darbiniekiem ir vissvarīgākās. "Ramirent" jau otro reizi visās Baltijas valstīs saņēma "Great Place to Work®" atzinību, tādējādi padarot to par pasaules līmeņa darba vietu. "Ramirent" darbinieki augstu vērtē savas organizācijas kultūru un vadību, viņi jūtas novērtēti un ieteiktu savu darba devēju citiem.

"Ramirent Baltic" nodarbina vairāk nekā 450 darbinieku visdažādākajos amatos – no klientu apkalpošanas pārstāvjiem, autovadītājiem un mehāniķiem līdz administratīvajiem vadītājiem. Lai darbinieki visos amatos un vietās justos piederīgi organizācijai, būtu motivēti un lepni par savu darbavietu, "Ramirent" nepārtraukti pievērš uzmanību organizācijas kultūras attīstībai. Mums ir svarīgas zemāk norādītās jomas:

  • Uzticība un cieņa: lieliskā darba vietā veidojas uzticība komandās, starp vadību un darbiniekiem. Ja cilvēki viens otram uzticas, viņi labi sadarbojas un jūtas novērtēti.

  • Pozitīva darba vietas kultūra: lieliskā darba vietā ir pozitīva un iekļaujoša kultūra. "Ramirent" uzņēmumā mēs mudinām darbiniekus būt pašiem par sevi savā darbā un cienām dažādību. Cilvēki ir uzņēmuma galvenā vērtība, kas veido saliedētu komandu.

  • Komandas darbs: ja strādājat komandā, neatkarīgi no tā, vai pildāt ikdienas uzdevumus, veicat labdarības pasākumu organizēšanu, vai strādājat uzņēmējdarbības mērķu sasniegšanai, jūs gūsiet labākus rezultātus un sasniegsiet vairāk. Mūsu darbinieki jūtas vienoti un veido saliedētu komandu.

  • Darba un privātās dzīves līdzsvars: ļoti svarīgi ir saglabāt darba un privātās dzīves līdzsvaru. "Ramirent" ir ģimenēm draudzīgs uzņēmums, kas iesaista uzņēmuma aktivitātēs darbinieku ģimenes locekļus. Tā vietā, lai nošķirtu darba un privāto dzīvi, mēs veicinām līdzsvaru, un tas darbiniekus padara laimīgākus.

  • Profesionālā attīstība: "Ramirent" pastāvīgi investē darbinieku attīstībā. Darbinieki tiek aicināti katru gadu piedalīties apmācībās, un arī ikdienas darba daudzveidība veicina nepārtrauktu attīstību.

  • Atzinība: Atzinības izteikšana darbiniekiem ļauj viņiem izjust sava darba nozīmīgumu un veicina viņu apņēmību. Neatkarīgi no tā, vai tas ir vienkāršs "paldies" vai oficiāla apbalvošana, darbinieku ieguldītā darba atzīšana ir būtiska. Tas attiecas gan uz veidu, kā tiek vadīti cilvēki, gan kolēģu savstarpējās attiecībās.

  • Taisnīgs atalgojums: konkurētspējīgas algas un piemaksas apliecina, ka mēs novērtējam savus darbiniekus. Taisnīgs atalgojums ir darbinieku apmierinātības pamats, un mēs uzņēmumā "Ramirent" to ņemam vērā.

  • Fiziskā vide: ērta un labi iekārtota darba vieta veicina vispārējo labsajūtu. Ergonomiskas mēbeles, atbilstošs apgaismojums un patīkama vide ir svarīga ikvienam. Mēs piedāvājam arī augstas kvalitātes darba apģērbu, lai nodrošinātu, ka darbinieki izskatās labi un strādā ērtā un drošā vidē.

  • Garīgā vide: "Ramirent" ir elastīgs darba devējs, kas piedāvā dažādas priekšrocības, piemēram, veselības apdrošināšanu. Draudzīga saziņa un savstarpēja pamanīšana ikdienā veicina uzticēšanos un pozitīvu atmosfēru. Turklāt katru gadu tiek rīkotas mācības par garīgo veselību, lai palielinātu informētību un novērstu izdegšanu, stresu un citas problēmas.

  • Pozitīva vadība: Caurskatāma un skaidra saziņa, empātija un skaidrs redzējums ir stipras vadības kultūras pamatā.

Saskaņā ar "Great Place to Work®" modeli laba darbavieta balstās uz piecām pamatvērtībām: uzticību, cieņu, godīgumu, komandas garu un lepnumu. Sasniegumi šajā jomā tiek novērtēti, veicot visaptverošu darba vietas kultūras un klimata novērtējumu. Sertifikācijas pamatā ir uzticības indekss (Trust Index©), kas novērtē darba vietas klimatu pēc 15 kritērijiem. "Ramirent" ieguva visaugstākos rezultātus komandas gara, uzticības un lepnuma par darbavietu kategorijās.

Atkārtoti saņemot atzinību ar "Great Place to Work®" sertifikātu, vadība no jauna ir ieguvusi pārliecību, ka līdz šim veiktie pasākumi ir vērsti pareizajā virzienā un darbinieki novērtē organizācijas kultūras uzlabošanā paveikto darbu. Vienlaikus tas sniedz jaunu pārliecību gan esošajiem, gan potenciāliem darbiniekiem, ka "Ramirent" pastāvīgi uzlabo savu darba vidi, kultūru un augstu novērtē savus darbiniekus.

Lasīt vairāk https://karjera.ramirent.lv/.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!