Avioskola MIGOT un 3D virtuālais Tirdzniecības Centrs 3D LATVIJA piedāvā interesantu iespēju palidot virs Rīgas un iejusties lidmašīnas pilota lomā.

Ja Jūs interesē aviācija, Jūs vēlaties pacelties spārnos un kļūt par privātpilotu, tad zvaniet uz avioskolu - tālr. 22313131, Interneta adrese: www.avioservice.eu

Šobrīd  pilota licences un pat privātas lidmašīnas iegūšana ir daudz pieejamāka:

- apmācība: teorija - 360Ls un prakse - 85Ls/st. (prakses apjoms 45 stundas)

- patstāvīgas apmācības CD kursiem - 50% atlaide. Tikai jūlijā cena Oksfordas Aviācijas Institūta izstrādātajam  datorkursiem ir tikai 118Ls (6 kompaktdiski), šie kursi tika atzīti par labākiem patstāvīgai, vai tālmācības apmācībai.

- lidmašīnas: sakot ar 50.000Eiro - labāko lidmašīnu ražotāji eVektor un Tecnam. Līdz 15 augustam ir spēkā vasaras piedāvājums - labākais savā klasē eVektor EV-97 ar 15% atlaidi!

Konkursa noteikumi:

- piereģistrējies trīsdimensionālajā 3D LATVIJA Tirdzniecības Centrā. Uzaicini un savāc lielāko draugu pulku un Tu kļūsi par vienu no galvenās balvas ieguvējiem - apskates lidojums virs Rīgas. Par otru uzvarētāju kļūs Tavs draugs no Tava 3D Latvija draugu pulka, kurā arī būs ieguvis lielāko draugu skaitu.

Piereģistrēties un uzsākt dalību konkursā var no 3D Latvija Tirdzniecības Centra portāla http://www.3dlatvija.lv.

Vinnētājs tiks noteiks 25. augustā!

Lidojumi ar jauno lidmašīnu Tecnam P92-JS, 30min. Katram no vinnētājiem

Vairāk informācijas:

www.3dlatvija.lv

www.avioservice.eu

SIA "Tekara",

Brīvības 218

Tālr.: 22313131

sales@avioservice.eu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!