Foto: Publicitātes foto
Šoruden "Zalando" svin ienākšanu Latvijā, organizējot unikālu izstādi, kuras ietvaros dažādi cilvēki, kurus vieno mīlestība uz modi, demonstrēja savu personību un stilu dažādos leņķos. Šajā projektā ar apģērbiem no plašā Zalando sortimenta tika dots izaicinājums uzdrīkstēties parādīt savu individuālo stilu tādiem māksliniekiem un vietējām personībām kā Aminata, Agnese Rakovska, Kaspars Ozoliņš, Lota Ulmane, Gustavs Pētersīlis, Andrewon, Alīna Peinere, Felipe Gabriel Xavier un Kristīne Laizāne.

Agnese Rakovska

Tā bija lieliska iespēja strādāt gan ar Artūru Kondrātu, gan ar stilisti Elizabeti Džeinu Rubeni – visa radošā komanda radīja perfektu atmosfēru šim modes sprādzienam.

Iesprūst pie viena matu sakārtojuma vai noteikta stila? Tas pavisam noteikti nav stāsts par mani! No franču bizēm un trakām, krāsainām biksēm līdz piegludinātiem matiem un gotiska stila kleitām – es gribu izmēģināt visu!

Arī mūzikā mani muzikālie projekti ir tik atšķirīgi viens no otra, ka apģērbs pavisam noteikti ietekmē to, kas notiek uz skatuves. Ikviena apģērba detaļa ir svarīga, ja es kā mūziķe vēlos, lai mani klausītāji sadzird mūzikā izteiktās emocijas un idejas. Krāsas un tekstūras man nozīmē īpaši daudz.

Kas tieši Agnesei mugurā? Skaties te, skenējot QR kodu!

Felipe Gabriel Xavier

Es mīlu šo dzīvi un visi, kas mani pazīst, apstiprinās, ka no tās es ņemu visu ko tā man sniedz, nedomājot divreiz! Un mode? Tā vienmēr ir ar mani – īstais apģērbs īstajā vietā un īstajā laikā!

Man ir svarīgi justies komfortabli, bet arī stilīgi. Neko nevaru sev padarīt, tā ir daļa no manis, vai es atrastos safari vai filmas pirmizrādē.

Aplausi "Zalando" un stilistei, kas uzticējās man un atļāva izvēlēties apģērbus šim projektam pašam – jo pat es nevaru būt pārliecināts, ka nesastrādāšu atkal kādus pārsteigumus! Šī bija kārtējā jaunā pieredze manā dzīvē, un ir sasodīti forši būt pašam sev.

Kas tieši Felipem ir mugurā? Skaties te, skenējot QR kodu!

Kristīne Laizāne

Mans stils – mana personība. Tā kā pati esmu matu stiliste, vizāžiste, man vienmēr ir jāpadomā par savu stilu, koptēlu, izskatu.

Viennozīmīgi piekrītu Koko Šaneles teicienam: "Mode iziet no stila, bet stils nekad! Es ikdienā izvēlos brīvu apģērbu tumšos toņos, taču neatsakos no apģērbiem spilgtos toņos. Man ir dubultprieks strādāt, ja pašai patīk kā izskatos, kā arī, man šķiet, klientiem rodas īsts un pareizs priekšstats par manu personību!

Ar savu stilu es veidoju savu rokrakstu - tā ir mana būtība, mans raksturs, mana personība un tādu mani iepazīst apkārtējie! Ir lieliski ar savu stilu iedvesmot citus – būt pašiem, mēģināt atrast savu stilu!

Kas tieši Kristīnai mugurā? Skaties te, skenējot QR kodu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!