Foto: Publicitātes foto
Mode gadu laikā ir mainījusies un šīs izmaiņas ietekmējušas arī apakšveļas nozari. Lasi tālāk, lai uzzinātu vairāk par ''Rosme Lingerie'' apakšveļas modes tendencēm, sabiedrībā pieprasītajiem bezstīpiņu krūšturiem un komforta, elegances apvienojuma meklēšanu!

''Rosme Lingerie'' lepojas, ka ir Latvijas uzņēmums, kas jau vairāk nekā 70 gadus profesionāli izstrādā un ražo apakšveļu. Apakšveļa, naktsveļa un peldkostīmi tiek pārdoti gan Latvijā, gan eksportēti uz valstīm Eiropā, Āzijā un Amerikas Savienotajās Valstīs. Uzņēmuma pamatprincips ir izstrādāt augstas kvalitātes produktus, kuros tiek apvienots komforts un gaumīga estētika.

Apskatot 20-30 gadus vecus ''Rosme Lingerie'' katalogus, redzams, ka produkti vizuāli atšķiras no šodienas sortimenta. Vēl pirms 20 gadiem "Rosmes" apakšveļas piedāvājumā bija ļoti maz krūšturu bez stīpiņām, arī izmēru un krāsu piedāvājums nebija plašs. Mūsdienās tendences ir mainījušās un sievietes stingras formas noturības krūšturus nomaina pret komfortabliem krūšturiem bez stīpiņām.
''Rosme Lingerie'' 2006. gada bezstīpiņu krūšturu kolekcijas.
Sievietēm ir svarīgi, lai apakšveļa būtu kā otra āda. Komforts un labsajūta ir kvalitatīva krūštura pamatprincips.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!