Foto: Publicitātes foto

Vairums Latvijas uzņēmumu izvēlas kļūt par lielo banku klientiem, jo tās piedāvā modernus un ērtus ikdienas pakalpojumus. Taču nereti jāsamierinās ar pārāk standartizētu pieeju attieksmē pret klientiem. Ne visiem tas ir pa prātam. Ja tev kā uzņēmējam ir svarīga līdzvērtīga partnerība, personīga pieeja un pielāgoti bankas pakalpojumi, ir vērts iepazīties ar "Industra Bank".

Savējie sapratīs jeb vietējo uzņēmēju izveidota banka

Spēja ātri reaģēt un pielāgoties biznesa vides izmaiņām ir svarīga ne vien uzņēmējiem, bet arī bankai, kas tos apkalpo. "Industra Bank" ir vietējo uzņēmēju dibināta banka, kas specializējas vidējo un mazo uzņēmumu kreditēšanā. Tās īpašnieki lieliski izprot Latvijas biznesa specifiku un zina, ar kādiem izaicinājumiem saskaras dažādu nozaru uzņēmumi. Tādēļ sadarbības modelis un bankas produkti ir veidoti ar domu par biznesa vajadzībām – moderni rīki, ātra lēmumu pieņemšana un personīga pieeja katram – pārliecinies, tas tiešām strādā!

Kredīts, kas pielāgots tavam uzņēmumam

Biznesa izaugsmei ir vajadzīgas investīcijas, taču vairums uzņēmumu nevar pietiekami strauji attīstīties tikai par saviem līdzekļiem – ir vajadzīga bankas finansiāla iesaiste. Un izpratne. Lemjot par kredīta piešķiršanu, "Industra Bank" iedziļinās ne vien tava uzņēmuma esošajos biznesa rādītājos, bet ņem vērā arī nākotnes potenciālu. Pieejamā kredīta summa ir līdz pat 4 miljoniem eiro, turklāt indikatīvu piedāvājumu saņemsi 2 darbadienu laikā. Biznesa vidē pieprasījums pēc šādas operatīvas un elastīgas pieejas strauji aug – gada laikā "Industra Bank" izsniegto kredītu skaits ir dubultojies.

Savs cilvēks zvana attālumā – ekstra, kas pieejama arī nelieliem uzņēmumiem.


Moderni ikdienas pakalpojumi – ātri, ērti un vienkārši

Efektīvam darbam ir vajadzīgi ērti rīki un pārdomāti ikdienas pakalpojumi. Svarīgi, lai viss notiek maksimāli automātiski, vienlaikus saglabājot arī cilvēcīgo kontaktu. Tāda ir "Industra Bank" pieeja, nodrošinot raitu un kompetentu atbalstu ikdienas darbā.

  • Katram biznesa klientam ir savs cilvēks bankā, kam var vienkārši piezvanīt, lai izrunātu aktuālo vai sarunātu tikšanos klātienē.
  • Ērta, droša un funkcijām bagāta internetbanka, kā arī mobilā banka, kas nevainojami strādā gan "Android", gan "iOS" viedierīcēs.
  • Mastercard Business World maksājumu karte ar bezprocentu kredītlimitu.
  • Konta atvēršana, pieteikšanās finansējumam un citiem pakalpojumiem ērti paveicama tiešsaistē.
  • Biznesa izaugsmei pieejami apjomīgi kredīti līdz pat 4 miljoniem eiro, turklāt sākotnējā izskatīšana notiek 2 darbadienu laikā.
  • Tirdzniecības uzņēmumi novērtēs mūsu POS termināļus, kas tagad pieejami arī kā mobilā lietotne izmantošanai "Android" viedtālrunī.

Pašnodarbinātajiem nav jālauza galva par nodokļiem

Ar visu nāksies tikt galā vienam pašam – tāda allaž bijusi pašnodarbināto dzīves īstenība. Tomēr šajā jomā ir pozitīvas izmaiņas. Ir lietas, kur banka var palīdzēt. Ja esi mikrouzņēmuma nodokļa maksātājs, lielisks rīks ir saimnieciskās darbības ieņēmumu konts. Atverot šo kontu, tev vairs nav jāpilda nodokļu deklarācijas un pašam jāveic pārskaitījumi valsts budžetā. Banka ar VID to paveic tavā vietā. Tātad tu vari visu enerģiju veltīt darbam un būt drošs, ka saistības ar valsti ir nokārtotas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!