Foto: Publicitātes foto

"AstraVelo" ir oficiālais "Merida", "KTM", "Cannondale" un "Dahon" velosipēdu izplatītājs Latvijā. "AstraVelo" ir viens no jaunākajiem un plašākajiem velosipēdu veikaliem Latvijā, piedāvājot daudzveidīgu izvēli gan sportistiem, gan piedzīvojumu meklētājiem, gan ģimenes cilvēkiem.

Izbaudi aizraujošus piedzīvojumus ar izturīgajiem un efektīvajiem "Merida", "KTM" un "Cannondale" kalnu velosipēdiem!

Esi eleganta un sportiska ar mūsu stilīgajiem sieviešu velosipēdiem, kas ir izstrādāti, ņemot vērā sieviešu ergonomiku un paaugstināta komforta vajadzības.

Iegūsti jaunas un neaizmirstamas emocijas ar "TREK", "Superior" vai "Dahon" elektriskajiem velosipēdiem, kurus darbina spēcīgi "Bosch" vai "Shimano" dzinēji, kas nodrošina augstu veiktspēju un ilgu braukšanas laiku.

Apskati arī stilīgos un praktiskos pilsētas velosipēdus, kas ir piemēroti ikdienas braukšanai uz darbu vai tuvāko tirdzniecības centru pēc iepirkumiem.

Papildini savu braucienu ar velosipēdu aksesuāriem un aprīkojumu no "BBB Cycling", "Basil", "Bobike", "Bontrager", "Dieffe", "Lezyna", "Muc Off", lai nodrošinātu drošību, komfortu un efektivitāti!

"AstraVelo" velosipēdu servisa zonā pieejams plašs "Shimano", "Sram", "Continental" un citu velo detaļu klāsts. "AstraVelo" meistari operatīvi veiks "Cube", "Specialized", "Scott" un citu zīmolu velosipēdu apkopi vai remontu.

Neatkarīgi no braukšanas stila, brauciena mērķa vai sagatavotības līmeņa, "AstraVelo" konsultanti atradīs tieši tev piemērotāko risinājumu. Tādēļ nāc ciemos uz plašo "AstraVelo" velo veikalu Rīgā, Gunāra Astras ielā 5 vai apskati mūsu piedāvājumu www.astravelo.lv jau šodien un atklāj jaunu velosipēdu piedzīvojumu!

Lai labi ripo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!