Foto: Publicitātes foto
Iegādāties jaunu auto, neraizējoties par augošiem līzinga procentiem – tagad pavisam reāli! "Dacia" oficiālais pārstāvis Latvijā SIA "Norde" iepriecina klientus ar īpašu piedāvājumu – izvēlies "Duster", "Jogger", "Sandero" vai "Sandero Stepway" no noliktavas, noformē pirkumu un saņem fiksētu 2% līzinga likmi uz 5 gadiem, neatkarīgi no "Euribor" izmaiņām.

Šobrīd vairāk par visu cilvēki meklē stabilitāti, arī savās finansēs. "Euribor" svārstības pēdējo pāris gadu laikā krietni paaugstinājušas kredītmaksājumus. Tāpēc iespēja iegādāties jaunu automašīnu ar nemainīgu ikmēneša maksājumu ir patīkams veids, kā ietaupīt, neuztraucoties par procentu likmju izmaiņām, stāsta "Dacia Norde" salona tirdzniecības vadītājs Aleksandrs Parškovs.

Īpašais piedāvājums* spēkā tām "Dacia" automašīnām, kas šobrīd ir "Dacia Norde" noliktavā un apskatāmas mājaslapā, kā arī individuālajiem pasūtījumiem. Pirmā iemaksa par jauno "Dacia" ir 10% no izvēlētās jaunās automašīnas vērtības. Iemaksai vari izmantot arī jebkuru savā īpašumā esošu automašīnu. Turklāt braucieni būs vēl drošāki, jo zini – jaunajai automašīnai ir 5 gadu jeb 100 000 kilometru garantija.

Kurš "Dacia" auto būs tavs jaunais sabiedrotais? Viens no "Dacia Norde" salona klientu iemīļotākajiem modeļiem ir izturīgais un pieejamais apvidus auto "Duster". Spēkrats, kas būs gatavs arī piedzīvojumu pilniem braucieniem pa dažādiem ceļu segumiem un slīpumiem, jo tam ir iebūvēts palīgs kustības uzsākšanai kā kalnā, tā nobraucieniem lejup. "Duster" pieejams trīs versijās – "Expression", "Journey" un "Extreme", attiecīgi opcijās ar benzīna, benzīna/LPG un dīzeļa dzinējiem. Tiem, kuri meklē pilnpiedziņas jaudu, iesakām raudzīties "Expression" un "Extreme" versiju virzienā ar dīzeļdzinēju – šo "Duster" 4x4 spēks nepievils braucienos pat pa visizaicinošākajiem lauku neceļiem.

Ja meklējat ietilpību un komfortu par labu cenu, īstā izvēle būs "Jogger" modelis. Ne velti tas pavisam nesen konkursā "Latvijas Gada auto" ieguvis titulu "Latvijas Ģimenes auto 2024" – "Jogger" minivens ir komfortabls spēkrats kā pilsētas braucējiem, tā tiem, kuri izbauda brīvdienas pie dabas un sagaida pārdomātu ģimenes automašīnu. "Jogger" iespējams ceļot lielākā pulkā, jo salons pārveidojams līdz pat 7 sēdvietām.

Savukārt stilīgu un kompaktu spēkratu cienītāji novērtēs mūsdienīgo "Sandero". Pavisam drošs pilsētas auto, kas pielāgosies ikdienas vajadzībām. Savukārt uzlabotā krosovera versija "Sandero Stepway" ir stilīgs auto universāliem apstākļiem, lai izbrauktu jebkurus ceļus.

Ekonomiskās "Dacia" ar rūpnīcā uzstādītu ECO-G gāzes iekārtu

Ikviens autovadītājs zina, ka ar gāzes iekārtām aprīkotie spēkrati ir krietni ekonomiskāka izvēle, nekā dīzeļdzinēja automašīnas. "Dacia" ir vienīgais autoražotājs, kas piedāvā jau rūpnīcā uzstādīt ECO-G gāzes iekārtu. Tas ir pavisam ērti, jo pašam nav jāmeklē sertificēts serviss, visu izdara ražotājs pats, un ar garantiju. ECO-G iekārta pieejama "Duster", "Jogger", "Sandero" un "Sandero Stepway" modeļiem.

Dzinēji, kas aprīkoti ar sašķidrinātās naftas gāzes jeb LPG (liquified petroleum gas) iekārtām ir izdevīgāki arī ekspluatācijas izmaksu ziņā un mazāk kaitē videi, jo to CO2 emisiju rādītāji ir mazāki nekā automašīnām ar klasisku benzīna dzinēju. Latvijā transportlīdzekļiem, kas aprīkoti ar gāzes iekārtām, ekspluatācijas nodokļa likme ir par 10% zemāka – arī tā var ietaupīt vairākus desmitus eiro gadā.

Ja nav iepriekšējais pieredzes ar LPG iekārtu automašīnām, tad bažām nav pamata. Gāzes balons izvietots bagāžniekā, rezerves riteņa vietā, bet uzpildīt bāku ir pavisam vienkārši un process diži neatšķiras no ierastās degvielas uzpildes. Turklāt nevajag ļauties aizspriedumiem, ka LPG uzpilda tikai speciālās tirgošanas vietās – to var izdarīt teju jebkurā degvielas stacijā.

Patēriņš katram "Dacia" modelim, protams, ir atšķirīgs. Piemēram, "Sandero ECO-G" modeļa vidējais degvielas patēriņš kombinētajā ciklā ir aptuveni 6,6 litri/100 km, bet "Sandero Stepway ECO-G" līdz 7,2 litriem/100 km. Jaudīgāko un izmērā lielāko "Duster ECO-G" un "Jogger ECO-G" modeļiem kombinētā cikla vidējais patēriņš vidēji ir 7,8 l/100 km. Ilgtermiņā tu ietaupīsi uz degvielas izmaksām, it īpaši, ja daudz jābrauc pilsētas apstākļos.

"Apvienojot LPG iekārtu ar stabilu 2% līzinga likmi, mēs panākam to, ka "Dacia" šobrīd ir izdevīgākais piedāvājums automašīnu tirgū, salīdzinot visas ekspluatācijas izmaksas," stāsta Parškovs. "Dacia" – tie ir moderni, izdevīgi auto par pieejamu cenu!

Visu "Dacia" piedāvājumu un plašāku informāciju atradīsi "Norde" mājaslapā.

*Piedāvājums saimnieciskās darbības veicējiem.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!