Foto: Publicitātes foto
Mūsdienās, kad tehnoloģijas sniedz iespēju strādāt no jebkuras vietas pasaulē, arvien aktuālāka kļūst darbavietas komandas gara uzturēšana, jo izpaliek ikdienas tikšanās pie kafijas tases, čalošana pusdienās un draugu būšana, kopā sportojot un izklaidējoties. Tehnoloģijas nevar piedāvāt klātienes kopābūšanu, taču kopīgu attālinātu sportošanu, rezultātu salīdzināšanu, virtuālu dalību Londonas maratonā un citās sportiskās aktivitātēs tehnoloģijām ir pa spēkam nodrošināt.

Viss kas tev vajadzīgs – platforma "DistantRace"

Platformā un mobilajā aplikācijā "DistantRace" ir iekļauti risinājumi, kas ļauj viegli rīkot un pārvaldīt sporta izaicinājumus un sacensības vairākos sporta un aktīvās atpūtas veidos gan klātienē, gan attālināti. Tā piedāvā ērti skaitīt soļus, fiksēt skrējiena ātrumu un attālumu, ar velosipēdu pieveiktos kilometrus individuāli un komandā, kā arī rīkot virtuālās un klātienes sacensības. Lai uzsāktu vai turpinātu aktivitāti, jādodas uz distantrace.com, kur var ātri un ērti izveidot savas sacensības.

Soļu skaitīšana – vienkāršākais un efektīvākais veids kā izaicināt kolēģus

Ārsti ir pierādījuši, ka aktīva pastaiga ir ne tikai fiziskās, bet arī mentālās veselības stūrakmens. Savukārt darba devēji ir ieinteresēti, lai darbinieki būtu fiziski veseli, dzīvespriecīgi un emocionāli stabili, tāpēc izdomā visādus "trikus", kas mudinātu cilvēkus vairāk staigāt kājām. "Soļu izaicinājumi" vairs nav nekāds jaunums, tomēr precīzai soļu uzskaitei un rezultātu apkopošanai nepietiek tikai ar katra cilvēka telefonā esošo soļu skaitīšanas lietotni – nepieciešama ērti lietojama programmatūra, kas apkopo no dažādiem lietotājiem iegūtos datus, tāpēc "DistantRace" piedāvā platformu un mobilo aplikāciju, kas ļauj vienkārši un ātri uzsākt un reģistrēt jebkuru izaicinājuma sākumu, turpinājumu un noslēgumu, apkopojot datus vienā platformā. Tādējādi nekļūdīgi tiks noteikts gan ātrākais, gan uzņēmīgākais, gan tas, kurš patērējis visvairāk kaloriju.

Sacenties skriešanā vai riteņbraukšanā ar kolēģi kaut vai Austrālijā!

Ar ko "DistantRace" atšķiras no citām soļu skaitīšanas platformām? Galvenā atšķirība slēpjas faktā, ka platforma spēj apkopot ne tikai individuāli un komandā veiktos soļus, kas fiksēti šajā aplikācijā, bet apstrādāt informāciju arī no citām sporta lietotnēm, kas fiksē skriešanas un velobraukšanas aktivitāšu ātrumu, ilgumu un attālumu. Nav svarīgi kur atrodas un pa kādu valsti dodaties skrējienā vai velo tūrē, jo platforma strādā visā pasaulē, kur vien pieejams internets vai GPS signāls.

Kā savā ziņā unikāls piedāvājums, ir iespēja veidot virtuālos maršrutus, piemēram, nostaigāt kopā Rīgas vai pat Londonas maratonu. Tikpat labi var izveidot riteņbraukšanas izaicinājumu – apbrauc apkārt Latvijas robežai.

Neliec kolēģiem gaidīt – turi "DistantRace" vienmēr gatavībā!

Nekad nevar paredzēt, kad darba kolēģiem uznāks vēlēšanās savā starpā sarīkot sacensības – katram individuāli sev vien zināmās takās noskriet krosu vai visiem kopā un katram atsevišķi iziet līkumu pa pilsētu ielām, lai vēlāk salīdzinātu rezultātus – pieveikto attālumu, gājiena, velobrauciena vai skrējiena ātrumu, noietos soļus un patērētās kalorijas. Tas var notikt gan piektdienas pēcpusdienā, gan trešdienas rītā. Lai atvieglotu ne tikai ilgstoši plānotu, bet arī spontānu pasākumu organizēšanu, "DistantRace" uzņēmumiem piedāvā iegādāties abonementu, nodrošinot nepārtrauktu pieejamību platformai distantrace.com un tās sniegtajam servisam 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā. Protams, ja plānots tikai viena sportiska akcija, "DistantRace" piedāvā vienreizēju pakalpojumu.

Dodies uz distantrace.com un izveido savas sacensības jau šodien!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!