Foto: lv.elis.com

Personīgā higiēna ir īpaši svarīga meitenēm un sievietēm menstruāciju laikā. Higiēnisko pakešu vai tamponu neesamība var radīt diskomfortu, tādēļ ļoti būtiski ir nodrošināt tiem brīvu un ērtu pieejamību. Raksta turpinājumā uzziniet vairāk par starptautiskā uzņēmuma "Elis" risinājumiem sieviešu labklājības un labbūtības veicināšanai.

Bezmaksas higiēnas preču pieejamība izglītības iestādēs

Aizvadītājā gadā Saeimā tika iesniegta iedzīvotāju rosināta iniciatīva par to, lai visās Latvijas izglītības iestādēs skolniecēm un skolu darbiniecēm bez maksas būtu pieejami intīmās higiēnas līdzekļi – higiēnas paketes un tamponi. Šī prasība kā obligāta tiks ieviesta no nākamā gada 1. janvāra, bet līdz tam skolās organizēs pilotprojektus, lai noskaidrotu nepieciešamo higiēnas preču apmēru, kā arī izvērtētu visus izaicinājumus, ar ko nākas sastapties izglītības iestāžu pārstāvjiem.

Skotija ir pirmā valsts, kur šī iniciatīva jau veiksmīgi darbojas. Tur higiēnas preces bez maksas ir pieejamas skolās, augstskolās, bibliotēkās, muzejos un citās publiskās vietās. Līdz ar šīs iniciatīvas īstenošanu vienlaikus tiks izskausta "higiēnas produktu nabadzība", ko piedzīvo sievietes ar ļoti zemu ienākumu līmeni, nespējot iegādāties paketes vai tamponus.

Uzņēmuma "Elis" inovatīvo higiēnas preču turētāju "Ladybox" var izmantot visās publiskās vietās, piemēram, birojos, sporta klubos, izklaižu centros, ražotnēs un citviet, ne tikai mācību iestādēs.

Intīmā higiēna ir delikāts temats, taču tā ir svarīga ikvienam. Šāda higiēnas preču turētāja pieejamība sniedz sievietēm pārliecību, vienlaikus radot drošības sajūtu un komfortu.

Higiēnas preču turētājs "Ladybox"

Foto: Publicitātes foto

Higiēna un rūpes par sevi menstruāciju laikā ir nepieciešamas ikvienai sievietei, lai justos labi gan fiziski, gan emocionāli. "Ladybox" pakešu un tamponu turētājs ir jauns un inovatīvs risinājums sieviešu ikdienas vajadzību atbalstīšanai. Lai arī higiēnas preču turētājs ir neliela izmēra, tas ir ļoti funkcionāls, jo tajā vienlaicīgi ir iespējams uzglabāt 42 higiēniskās paketes un 100 tamponus. Tā izmēri ir 205x350x98 mm, bet svars – tikai 2,6 kg, līdz ar to tas ir piemērots visām labierīcību telpām neatkarīgi no to platības. Turētājs tiek ražots Eiropā, tas izgatavots no 100 % pārstrādājama tērauda. Vēl tā komplektācijā ietilpst divas metāla atslēgas.

Rūpes par vidi un sieviešu labklājību

Uzņēmums "Elis" rūpējas par planētu un ikkatras sievietes labsajūtu, piedāvājot tikai ekoloģiskas un videi draudzīgas higiēnas preces – bez smaržvielām, krāsvielām un parafīna.

Higiēniskās paketes tiek izgatavotas no 80 % dabiskām izejvielām, ko apliecina ekomarķējums un FSC® (Forest Stewardship Council) sertifikāts. Savukārt tamponi tiek ražoti no organiskas kokvilnas.

Higiēnas preču atkritumu tvertne "Lady care"

Ja vēlaties, lai tiktu nodrošināts pilns higiēnas serviss, iesakām izvēlēties arī "Lady care" risinājumu. Tā ir atkritumu tvertne, kurā ievietot izlietotās higiēnas preces. Tvertnes dizains ir veidots, ievērojot visas higiēnas prasības – tai nav jāpieskaras un nav iespējams redzēt tās saturu. Nepatīkamo smaku absorbēšanai tvertnē tiek ievietotas īpašas granulas.

Uzņēmuma "Elis" pārstāvji veic sieviešu higiēnas preču atkritumu tvertnes nomaiņu un granulu uzpildi pēc iepriekš saskaņota grafika, kā arī nodrošina atkritumu savākšanu.

Lai pārliecinātos par abu risinājumu nepieciešamību un lietderīgumu, saņemsiet bezmaksas klātienes konsultāciju, kurā būs iespējams pārrunāt visus aktuālos jautājumus. Tāpat nomas perioda ietvaros iekārtām tiks veikta kvalitātes kontrole un apkope, kā arī tiks nodrošināts tehniskais atbalsts.

Rūpējieties par sieviešu labbūtību un komfortu, izvēloties "Elis" inovatīvos un kvalitatīvos produktus!

Vairāk informācijas par uzņēmumu ŠEIT.

Kontaktinformācija saziņai:

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!