Foto: Publicitātes foto

Sporta kompleksā "333" šosestdien un svētdien, 8. un 9. jūnijā, norisināsies automobiļu entuziastu festivāls "CC Nation", kura pirmsākumi meklējami pirms pieciem gadiem, kad auto cienītāji pirmoreiz pulcējās pie tirdzniecības centra "Akropole". Gadu gaitā auto kultūra ir attīstījusies, tāpēc pasākuma idejas autors Sergejs nolēmis pacelt latiņu augstāk un kopā sanākšanu izveidot par oficiālu pasākumu, pierādot, ka šādas tikšanās neaprobežojas vien ar trokšņošanu pilsētas naksnīgajās ielās.

Festivāls norisināsies jau piekto reizi, un šogad dalību tajā apstiprinājuši vairāk nekā 300 unikālu automašīnu īpašnieki no dažādām valstīm. Pasākumā tiek gaidīti ne tikai auto entuziasi, bet arī visi interesenti, kuri vēlas apskatīt neparastus, pārsteidzošus auto un uzzināt vairāk par dažādiem stiliem autobūves industrijā.

Pasākuma apmeklētājiem sagatavota plaša un iespaidīga aktivitāšu programma, kurā padomāts gan par pieaugušajiem, gan arī pašiem mazākajiem festivāla viesiem. Tajā kaut ko sev tīkamu atradīs katrs.

Būs iespēja vizināties ar kartingiem un izbaudīt drifta priekus, kā arī piedalīties auto treniņu dienā jeb "Track day", kuras ietvaros ikviens entuziasts varēs doties slēgtā trasē ar savu auto un to izbraukt sportiskā režīmā drošos apstākļos. Tāpat arī gaidāmi dažādi konkursi, būs pieejamas bērnu atrakcijas, ūdens aktivitātes, plaša ēdināšanas zona un daudz kas cits. Tiem, kuri vēlēsies izbaudīt abas festivāla dienas, būs iespēja arī nakšņot kempinga zonā savā teltī.

Pasākums tiks atklāts sestdien, 8.jūnijā, kad pulksten 10.00 no rīta uz skatuves kāps pirmais dīdžejs. Vienas dienas biļetes cena ir 18 eiro, divu dienu biļete – 25 eiro. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksa.

Uzzināt plašāku informāciju par biļetēm, kā arī iepazīties ar pasākuma programmu un aktivitātēm iespējams "CC Nation" sociālajos tīklos @ccnationlv un mājasslapā www.ccnation.org.

Rīkotāji aicina ņemt līdzi lietussargus vai lietusmēteļus, jo lietus "CC Nation" festivāla laikā ir īpaša tradīcija!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!