Foto: Publicitātes foto

Izmantojot no kosmosa tehnoloģijām iedvesmotu dizainu un jaudīgas veselības uzraudzības funkcijas, "Huawei Watch 4 Pro Space Edition" ir kā ceļvedis uz labāku veselību. No izturīgajiem materiāliem līdz LAVAL jeb "Light and Versatile Advanced Layering" koncepcijai, kas apzīmē vieglu un daudzpusīgu uzlabotu slāņošanu, – katrs viedpulksteņa elements atspoguļo cilvēces centienus kosmosa izpētē. Papildus tam viedpulkstenis piedāvā precīzāku veselības uzraudzību, ļaujot lietotājam sekot līdzi savai veselībai visaptverošā veidā.

Informācija par veselības stāvokli – vienkārši un ārti

Kaut gan veselībai būtu vienmēr jābūt kā prioritātei, ne visiem ir viegli pieejami resursi, kas ļautu regulāri turēt par to rūpi. Izmantojot veselības pārskata funkciju "Health Glance 2.0", lietotāji var iegūt tūlītēju izpratni par sev svarīgiem veselības datiem, arī atrodoties kustībā vai darbā.

"Kopumā ir 7 veselības rādītāji, kurus var pārbaudīt 60 sekunžu laikā un gūt skaidru pārskatu par savu veselības stāvokli. Līdz ar jauno versiju ir pievienota arī miega elpošanas novērošana, kas spēj noteikt miega apnojas riskus. Savukārt intuīvi veidotie grafiki un vizuālie izkārtojumi atvieglo lietotājam interpretēt datus un veikt kādas izmaiņas dzīvesveidā, lai uzlabotu veselību," stāsta "Huawei" produktu apmācības vadītājs Mikus Tillers.

Foto: Publicitātes foto

Augstas precizitātes sirdsdarbības monitorings

Lai sekotu līdzi savai sirdsdarbībai pat mainīgos apkārtējās vides apstākļos, piemēram, ilgstoši atrodoties aukstumā, kā arī intensīvas darbības apstākļos, "Huawei Watch 4 Pro" jaunajā versijā ir uzlabota sirdsdarbības monitoringa tehnoloģija "TruSeenTM 5.5+", kas spēj novērot tādus fizioloģiskos rādītājus kā sirdsdarbību, skābekļa līmeni asinīs, ādas temperatūru un elpošanu.

"Asins skābekļa līmeņa nolasījumu precizitātes rādītājs tagad ir palielināts par 15%, un tas atbalsta asins skābekļa noteikšanu visu diennakti. Tāpat "TruSeen™ 5.5+" tehnoloģijai ir arī paaugstināta sirdsdarbības, ādas temperatūras, EKG, miega elpošanas un citu funkciju monitorēšanas precizitāte, sniedzot lietotājiem detalizētāku un visaptverošāku informāciju par savu veselības stāvokli," norāda eksperts.

Iespēja būt tuvāk saviem mīļajiem

Ar jauno viedpulksteni tagad var parūpeties arī par saviem ģimenes locekļiem un draugiem, izmantojot "Health Community" funkciju. Izvēloties šo funkciju, ir iespēja piekļūt savu tuvinieku personīgajiem veselības jaunumiem, tostarp atgādināt veikt "Health Glance" pārbaudes, ļaujot viņiem rūpīgi sekot līdzi savu tuvinieku veselībai. Tāpat var saņemt brīdinājumus par neparastiem rādījumiem. M. Tillers norāda: "Šis arī palīdz sekot līdzi, piemēram, savai vecāku vai vecvecāku mobilitātei, jo pulkstenis spēj konstatēt arī kritienus. Tādos brīžos tas parāda uznirstošu atgādinājumu, kas informē lietotāju un viņa tuvākos kontaktus, un lietotājs var izvēlēties veikt ārkārtas zvanu, lai nekavējoties lūgtu palīdzību

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!