Foto: Shutterstock
Rabarberu plātsmaize ar smilšu mīklu - gardums kā svētkiem, tā arī ikdienai.

::recepte::

Nopērk gatavu smilšu mīklu, uz plāts ņem pa gabalam mīklas un ar pirkstiem saspaida, lai sanāk plāna kārtiņa, 'šuvju' vietas vienkārši pielīdzina ar pirkstiem.

Pāri ber kārtu sagrieztu rabarberu, pārkaisa cukuru. Pāri pārlej maisījumu- krējums, samaisīts ar cukuru un olu. Pārkaisa ar kanēli un cep līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.

Pēc izņemšanas no plīts ļauj 10 minūtes pastāvēt. Tikai tad griež gabalos.

40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

smilšu mīkla rabarberi cukurs2 ĒKkrējums2 ĒKcukurs2 ĒKcukurs1 ola kanēlis

Sagatavošana

1

Nopērk gatavu smilšu mīklu, uz plāts ņem pa gabalam mīklas un ar pirkstiem saspaida, lai sanāk plāna kārtiņa, 'šuvju' vietas vienkārši pielīdzina ar pirkstiem.

2

Pāri ber kārtu sagrieztu rabarberu, pārkaisa cukuru. Pāri pārlej maisījumu- krējums, samaisīts ar cukuru un olu. Pārkaisa ar kanēli un cep līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.

3

Pēc izņemšanas no plīts ļauj 10 minūtes pastāvēt. Tikai tad griež gabalos.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!