::recepte::
Nopērk gatavu smilšu mīklu, uz plāts ņem pa gabalam mīklas un ar pirkstiem saspaida, lai sanāk plāna kārtiņa, 'šuvju' vietas vienkārši pielīdzina ar pirkstiem.
Pāri ber kārtu sagrieztu rabarberu, pārkaisa cukuru. Pāri pārlej maisījumu- krējums, samaisīts ar cukuru un olu. Pārkaisa ar kanēli un cep līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.
Pēc izņemšanas no plīts ļauj 10 minūtes pastāvēt. Tikai tad griež gabalos.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Nopērk gatavu smilšu mīklu, uz plāts ņem pa gabalam mīklas un ar pirkstiem saspaida, lai sanāk plāna kārtiņa, 'šuvju' vietas vienkārši pielīdzina ar pirkstiem.
Pāri ber kārtu sagrieztu rabarberu, pārkaisa cukuru. Pāri pārlej maisījumu- krējums, samaisīts ar cukuru un olu. Pārkaisa ar kanēli un cep līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.
Pēc izņemšanas no plīts ļauj 10 minūtes pastāvēt. Tikai tad griež gabalos.
Iesūtīja: Vina